حکیم مهر: رئیس شبکه دامپزشکی
شهرستان نجف آباد گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد به صورت مستمر و
به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بازرسی و نظارت های بهداشتی خود را بر
چرخه تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به اجرا در می آورند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان
نجف آباد،
«دکتر فضل اله
صالحی» رئیس شبکه با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی
بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و صیانت از سلامت
عمومی و غذایی جامعه، طی بازرسی های صورت گرفته توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی
شهرستان نجف آباد از مراکز تهیه غذاهای آماده به طبخ شهرستان نجف آباد، مقدار 2
هزار و 300 کیلوگرم مرغ صنعتی فاسد و فاقد ضوابط بهداشتی کشف، ضبط و از چرخه مصرف
انسانی خارج گردید.
وی افزود: یکی از
وظایف حاکمیتی دامپزشکی نظارت بر تولید، حمل، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی
می باشد که کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد به صورت مستمر و
به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بازرسی و نظارت های بهداشتی خود را بر
چرخه تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به اجرا در می آورند.
رئیس شبکه
دامپزشکی شهرستان نجف آباد در پایان از مردم خواست، هرگونه فرآورده های خام دامی
مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند در صورت مشاهده
هرگونه تخلف بهداشتی در این حوزه یا تماس با شماره 1512 مراتب را به
شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.