
حکیم مهر: رئیس شبکه دامپزشکی
شهرستان نجف آباد گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد به صورت مستمر و
به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بازرسی و نظارت های بهداشتی خود را بر
چرخه تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به اجرا در می آورند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان
نجف آباد،
«دکتر فضل اله
صالحی» رئیس شبکه با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی
بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و صیانت از سلامت
عمومی و غذایی جامعه، طی بازرسی های صورت گرفته توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی
شهرستان نجف آباد از مراکز تهیه غذاهای آماده به طبخ شهرستان نجف آباد، مقدار 2
هزار و 300 کیلوگرم مرغ صنعتی فاسد و فاقد ضوابط بهداشتی کشف، ضبط و از چرخه مصرف
انسانی خارج گردید.
وی افزود: یکی از
وظایف حاکمیتی دامپزشکی نظارت بر تولید، حمل، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی
می باشد که کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد به صورت  مستمر و
به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بازرسی و نظارت های بهداشتی خود را بر
چرخه تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به اجرا در می آورند.
رئیس شبکه
دامپزشکی شهرستان نجف آباد در پایان از مردم خواست، هرگونه فرآورده های خام دامی
مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند در صورت مشاهده
هرگونه تخلف بهداشتی در این حوزه یا تماس با شماره 1512  مراتب را به
شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
         		            مرغ صنعتی؟؟؟؟         		                     		        
         		            مگه مرغ صنعتی تو طباخی توزیع میشه ؟؟؟؟         		                     		        
         		            مرغ صنعتی؟؟
         		                            |         		                            
         		                    با کمی ادویه وسرخ کردن مرغ فاسد مزش عالیه         				                     		                
         		                            |         		                            
         		                    مزش عالی میشه درست ولی آیا اصلا پخته میشه که حاضره مرغ نیم پخته ادویه زده شده بخوره         				                     		                
         		                            |         		                            
         		                    مگه ادویه و سرخ کردن میتونه سفتی گوشت مرغ صنعتی را درست کنه دوست عزیز؟         				                     		                
         		            من خودم حراست فروشگاه .......... بودم وبارهادیدم رستوران دارها وغذاپزیها میومدن با هماهنگی سرپرست فروشگاه مرغهای یخی وحتی تاریخ گذشته گرم رامیبردن واستفاده میکردند،وقتی برخوردکردم باسرپرست فروشگاه وتذکرمیدادم نتیجه این شد که با .......................... و زیراب زدن سرپرست فروشگاه واسه من اخراج شدم والانم بیکارم.من شاهد زنده!!!!!         		                     		        
         		                            |         		                            
         		                    مرغ تاریخ گذشته حداقل پخته میشه حداقل طعم ادویه میگیره هزار راه برای تقلب داره ولی مرغ صنعتی پیر که آخه اصلا پخته نمیشه و ذاتا جای تقلب و راهی جز سوسیس و کالباس نداره         				                     		                
         		            این تصویری که هست مربوط به کارخانه های مواد غذایی هست مثل سوسیس و کالباس نه طباخی ها ولی بهتر بود حداقل مشخصات و نام متخلف گفته میشد تا مردم بدونند چی میخورن         		                     		        
         		                            |         		                            
         		                    واقعا بجا فرمودید.         				                     		                
         		            سوسیس و کالباس         		                     		        
         		            مرغ صنعتییعنی مرغ تخم گذار نپز و پیر که مصرف سوسیس وکالباس داره  و باید نام محل متخلف را فاش کنند         		                     		        
         		            اسم کارخونه فاش نمیشه چون اکثر اونها کارشون همینه         		                     		        
         		                            |         		                            
         		                    کارخونه؟؟؟
         		                            |         		                            
         		                    کاملا مشخصه که طباخی نیست و صددرصد کارخانه سوسیس و کالباسه         				                     		                
         		            خب مشکلی نداره، کارخونه سوسیس و کالباس مجازه که از مرغ تخمگذار استفاده کنه 
         		            حتما میبرن تو طباخی تا زیر پوستش آب تزریق کنن که بزرگ بشه بعد تحت عنوان مرغ گوشتی بپزن بدن مردم بدبخت بوخورن         		                     		        
         		            اینا همش میره برا خرده گوشت گیری و کوبیده مرغ چون قابل پخت و پز نیست