حکیم مهر: رئیس اداره دامپزشکی شهرستان
دشتی گفت: یک واحد رستوران بین راهی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی پلمب شد.
به گزارش حکیم
مهر به نقل از مهر، «احمد
ایزدی» اظهار داشت: طی بازرسی مشترک شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی با اداره
تعزیرات حکومتی و بهداشت محیط شهرستان از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد
غذایی سطح شهرستان، در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت در جامعه یک واحد رستوران
بین راهی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و عدم توجه به تذکرات پلمب شد.
رئیس دامپزشکی شهرستان دشتی افزود: از این
واحد فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف کشف و معدوم شده است.
وی ادامه داد: نظر به اهمیت شرایط نگهداری و
عرضه فرآوردههای خام دامی در رستورانها و بیرون برها به
ویژه حفظ سلامت اقلام غذایی و استفاده مسافرین و گردشگران از این اماکن در این
ایام سال که شاهد تردد بالای مسافرین هستیم به ویژه موقعیت جغرافیایی شهرستان دشتی
که در حدفاصل جنوب و شمال استان بوده و بزرگراه خلیج فارس به عنوان شاهراه اصلی
درون استانی از دشتی عبور میکند و گردشگران زیادی در ایام نوروز در این مسیر در
حال تردد هستند، لذا این واحدهای صنفی با حساسیت بیشتری در طرح تشدید نظارت
بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ از نظر کنترل
شرایط بهداشتی مورد بررسی و نظارت قرار میگیرند.
ایزدی تصریح کرد: از همه
شهروندان و مسافران درخواست میشود صرفاً از مراکز مجاز تحت نظارت ارگانهای
نظارتی _ بهداشتی اقلام غذایی بویژه فرآورده خام دامی را تهیه کنند و هرگونه تخلف
بهداشتی در مبحث تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی را از طریق شماره تماس ۱۵۱۲ به کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.