کد خبر: ۷۳۵۸۴

حکیم مهر: رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دشتی گفت: یک واحد رستوران بین راهی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی پلمب شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «احمد ایزدی» اظهار داشت: طی بازرسی مشترک شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی با اداره تعزیرات حکومتی و بهداشت محیط شهرستان از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت در جامعه یک واحد رستوران بین راهی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و عدم توجه به تذکرات پلمب شد.

رئیس دامپزشکی شهرستان دشتی افزود: از این واحد فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف کشف و معدوم شده است.

وی ادامه داد: نظر به اهمیت شرایط نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در رستوران‌ها و بیرون برها به ویژه حفظ سلامت اقلام غذایی و استفاده مسافرین و گردشگران از این اماکن در این ایام سال که شاهد تردد بالای مسافرین هستیم به ویژه موقعیت جغرافیایی شهرستان دشتی که در حدفاصل جنوب و شمال استان بوده و بزرگراه خلیج فارس به عنوان شاهراه اصلی درون استانی از دشتی عبور می‌کند و گردشگران زیادی در ایام نوروز در این مسیر در حال تردد هستند، لذا این واحدهای صنفی با حساسیت بیشتری در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ از نظر کنترل شرایط بهداشتی مورد بررسی و نظارت قرار می‌گیرند.

ایزدی تصریح کرد: از همه شهروندان و مسافران درخواست می‌شود صرفاً از مراکز مجاز تحت نظارت ارگان‌های نظارتی _ بهداشتی اقلام غذایی بویژه فرآورده خام دامی را تهیه کنند و هرگونه تخلف بهداشتی در مبحث تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی را از طریق شماره تماس ۱۵۱۲ به کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.


نظر شما
ادامه