حکیم مهر: مدیرکل دامپزشکی
کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساماندهی هفت کشتارگاه نیمه صنعتی استان نیازی ضروری برای
سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر مختار رجائی فر»
افزود:
این کشتارگاه ها در شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد اغلب به دلیل نداشتن سیستم
های اتاق سرد برای نگهداری،نبودن خودروهای ویژه حمل لاشه و غیربهداشتی بودن شیوه
دفن دارای نقصان های جدی است.
وی با اشاره به نیاز ضروری کشتارگاه های دام به اتاق پیش سرد
تاکید کرد: نگهداری لاشه دام به مدت ۲۴
ساعت در اتاق پیش سرد باعث از میان رفتن
ویروس ها و عوامل بیماری زا از جمله تب کریمه کنگو، بروسلوز (تب
مالت) می شود.
رجایی فر بیان کرد: این مراکز خدماتی باید به چاه سبتیک،خط
کشتار ریلی تجهیز شود تا کشتار بر روی زمین انجام نشود.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کشتارگاه
صنعتی یاسوج تنها مرکز کشتار دام استاندارد استان است.
رجایی فر اضافه کرد: در زمان حاضر سه کشتارگاه صنعتی طیور در
شهرهای یاسوج (۲ باب
)و دوگنبدان (یک) جمعاً با ظرفیت هشت هزار قطعه در ساعت فعالیت می کند.
وی ادامه داد:بزرگترین پروژه احداث کشتارگاه صنعتی طیور
لیشتر واقع در شهرستان گچساران تا ۶
ماه آینده به بهره برداری کامل می رسد.
رجایی فر گفت: این طرح با سرمایه گذاری یکهزار و ۳۰۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی
در زمینی به مساحت ۵۰
هزار مترمربع در حال ساخت است.
وی افزود: سالنهای ذبح و بسته بندی ، انبار سردخانه و تصفیه خانه از بخشهای در حال ساخت این مجموعه است.