حکیم مهر: کارشناسان واحد طیور
شهرستان بر روند تولید مرغ گوشتی بدون آنتی بیوتیک تا مرحله کشتار و عرضه آن در
بازار مصرف نظارت کامل و دقیق دارند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی
طرقبه شاندیز، «دکتر قدرتی» رئیس شبکه طرقبه شاندیز در این خصوص گفت: یک واحد
تولید کننده در شهرستان با ظرفیت 110 هزار قطعه اقدام به پرورش مرغ بدون آنتی
بیوتیک نموده و کارشناسان ما قبل از جوجه ریزی تا زمان کشتار بر روند تولید نظارت
کامل داشته اند و با انجام چندین مرحله نمونه برداری در زمان تولید موضوع مصرف
آنتی بیوتیک را مورد راستی آزمایی قرار داده اند.
وی افزود: از این واحد تولید کننده حدود 213 تن گوشت مرغ
بدون آنتی بیوتیک تولید می شود که با نظارت دقیق و صدور مجوز های بهداشتی قرنطینه
ای توسط کارشناسان شبکه در بازار مصرف عرضه خواهد شد و مردم می توانند بدون نگرانی
آن را خریداری و مصرف نمایند.