کد خبر: ۷۵۲۲۷
تعداد نظرات: ۶ نظر

حکیم مهر: «سعید خباز» مسئول دفتر مدیرکل و مدیر روابط عمومی دامپزشکی استان از انتشار و چاپ مقاله علمی-پژوهشی با عنوان مقایسه اثرات پرتودهی و فراصوت بر روی بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکین و سولفادیازین در گوشت مرغ ( Comparing the effects of irradiation and ultrasound on enrofloxacin, oxytetracycline, and sulfadiazine residues in chicken meat  ) توسط «دکتر محمد تقی حیدریان» معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی استان سمنان در نشریه معتبر Radiation Physics and Chemistry با درجه Q1 خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، «دکتر حیدریان» نویسنده این مقاله عنوان نمود: چاپ این مقاله با هدف اثرات فرآیندهای نوین پرتودهی و فراصوت بر کاهش بقایای آنتی بیوتیکی در گوشت مرغ صورت گرفت و نتایج نشان داد که این فرآیندها می توانند میزان بقایا را تا حد زیادی کاهش دهند و گوشت مرغ قابل مصرف گردد.

قابل ذکر است این تحقیق در جهت مقایسه اثرات تیمارهای پرتودهی و اولتراسوند بر میزان باقیمانده سه آنتی بیوتیک به طور گسترده در گوشت مرغ، علاوه بر رنگ سنجی و بررسی کاهش وزن انجام شده است.


انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
دکترXy
|
Germany
|
۰۶:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۲
2
3
عجب خبری .... واقعا بابت نشر این خبر ارزنده سپاسگزاریم
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۲
1
1
آرزوی موفقیت وسربلندی دارم برای آقای دکترحیدریان
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۲
1
0
خود پرتودهی ضرری نداره؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۲
با سلام. تا دز های مجاز تعریف شده و قابل استفاده در مواد غذایی مشکلی نداره
سیاه پوش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
0
0
تبریک به همکار ارجمند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
0
0
این که ایمپکت فاکتورش فقط ۲/۹ هست
نظر شما
ادامه