کد خبر: ۷۵۳۲۳
تعداد نظرات: ۲۶ نظر
اختصاصی حکیم مهر:
ثبت‌نام در این آزمون از تاریخ ۹ تا ۱۶ مرداد به صورت اینترنتی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir صورت می‌گیرد ...

حکیم مهر: ثبت‌نام در آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی و دکتری تخصصی پژوهشی- فناوری‌محور رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی از ۹ مرداد آغاز می‌شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، ضوابط و شرایط برگزاری آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) یا دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری‌محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی با هدف تأمین نیروی انسانی متعهد و متخصص اعلام شد.

این دوره از آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) یا دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی برای اولین بار از پذیرش رشته‌های تخصصی داروسازی جدا شده است.

ثبت‌ نام در این آزمون، ارسال مدارک و دریافت کد رهگیری از تاریخ ۹ تا ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ فقط به صورت اینترنتی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانیsanjeshp.ir  صورت می‌گیرد.

همزمان با تکمیل فرم ثبت‌ نام، داوطلبان باید نسبت به ارسال مدارک اسکن شده خود فقط به صورت اینترنتی به آدرس سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی اقدام کنند. پس از تکمیل فرم ثبت نام و ارسال مدارک و پس از فشار دادن دکمه ثبت توسط داوطلب، برای وی کد رهگیری صادر می‌شود و برای افرادی که کد رهگیری دارند، در صورت کامل بودن مدارک و احراز شرایط شرکت در آزمون، کارت ورود به جلسه صادر خواهد شد.

داوطلبان موظفند پس از صدور کد رهگیری آن را به همراه نسخه چاپ شده از فرم ثبت نامشان برای مراحل بعدی آزمون نزد خود محفوظ نگه دارند. هیچ گونه مدرکی به صورت حضوری یا کتبی یا ارسال از طریق پست و یا اتوماسیون اخذ نخواهد شد. همچنین به مدارکی که با پست الکترونیکی ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

داوطلبان ملزم هستند کلیه مدارک اسکن شده خود را همراه با فرم ثبت نام به صورت اینترنتی ارسال کنند. برای افرادی که در هنگام ثبت نام مدارک ارسال نمی‌کنند و یا ناقص ارسال می‌کنند، کارت ورود به جلسه صادر نخواهد شد.

هزینه ثبت‌نام آزمون کتبی مبلغ ۲ میلیون و ۹۲۰ هزار ریال (۲۹۲ هزار تومان) و استفاده از خدمات پیامکی ۳۰ هزار ریال است. داوطلب باید با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به خرید اعتبار به مبلغ ۲ میلیون و ۹۵۰ هزار ریال (۲۹۵ هزار تومان) و دریافت کد پرداخت جهت ثبت نام آزمون کتبی دکتری تخصصی (Ph.D) اقدام کند.

با توجه به واریز مستقیم این مبالغ به حساب خزانه دولت، وجه پرداختی به هیچ عنوان قابل استرداد نیست.

داوطلبان باید مدارک اعلام شده در دفترچه ثبت نام را از قبل آماده کنند تا بتوانند در مهلت زمانی تعیین شده جهت ارسال به موقع اینترنتی مدارک اقدام کنند. هر یک از تصاویر اسکن شده باید با فرمت jpg و حجم ۲۰ تا ۳۰۰ کیلو بایت تهیه شوند.

توزیع کارت ورود به جلسه فقط به صورت اینترنتی است و داوطلبان جهت کارت آزمون می‌توانند از روز دوشنبه اول آبان ۱۴۰۲ تا چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه کنند. داوطلبان در انتخاب شهر محل آزمون در فرم ثبت نام نهایت دقت را داشته باشند چرا که شهر محل آزمون پس از ثبت نهایی به هیچ عنوان قابل تغییر نیست.

آزمون کتبی پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری تخصصی پژوهشی/فناوری محور (Research by Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی ۴ آبان ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

نحوه پذیرش در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) یا دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پزشکی

بر اساس قانون» سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ مجلس شورای اسلامی و مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، سنجش و پذیرش در مقاطع دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی به شرح جدول زیر انجام می‌پذیرد:

 

آزمون کتبی به طور متمرکز و به صورت سوالات چهارگزینه ای و دارای نمره منفی، توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت برگزار می‌شود. در مرحله اول آزمون کتبی کسب حدنصاب ۲۵ درصد از نمره کل تراز کتبی آزمون (برای سهمیه آزاد) الزامی است.

داوطلبان برای شرکت در آزمون صرفاً مجاز به انتخاب یکی از دوره‌های دکتری تخصصی (Ph.D) یا دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) هستند که باید در فرم ثبت نام نسبت به انتخاب یکی از آنها اقدام کنند.

برای داوطلبان دوره دکتری پژوهشی داشتن حداقل دو مقاله تحقیقی اصیل (Original) منتشر شده در مجالت علمی، پژوهشی معتبر نمایه شده در نمایه نامه‌های بین المللی Science of Web یا PubMed به عنوان نویسنده اول یا مسئول در زمان مصاحبه الزامی است.

مقالات مذکور داوطلب باید در زمان انتخاب رشته / محل جهت بررسی و تأیید توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی بارگذاری شود.

تذکر مهم: داوطلبانی که در آزمون کتبی دکتری پژوهشی قبول می‌شوند؛ باید هنگام انتخاب رشته/محل دو مقاله شرطی چاپ شده را داشته باشند و لذا نامه پذیرش مقاله (Acceptance) به هیچ وجه قابل قبول نیست.

تبصره ۱: دو مقاله شرطی حتماً باید مقاله تحقیقی اصیل (Article Original) باشد و Article Review و اقسام دیگر مقالات قابل قبول نیست.

تبصره ۲: مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در نمایه Citation Sources Emerging) ESC) ISI) غیر قابل قبول است.

تبصره ۳: چنانچه یک یا هر دو مقاله شرطی در این مرحله (بارگذاری در سامانه)، نسخه گالی پرووف Proofs Galley مقاله و دارای شماره Doi باشد، به نحوی که تا قبل از تاریخ اعلام شده مصاحبه‌ها، مقاله چاپ شود یا pub-e شده باشد و توسط داوطلب به دانشگاه ارائه شود، بصورت مشروط قابل ارائه به دانشگاه برای مصاحبه است.

آزمون شفاهی (مصاحبه) برای دوره دکتری تخصصی به صورت متمرکز و برای دوره دکتری پژوهشی توسط مراکز تحقیقات مجری دوره دکتری پژوهشی (سازمانها، مؤسسات و دانشگاه‌های علوم پزشکی) برگزار خواهد شد.

تذکر: طبق مصوبه هیئت وزیران مورخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ برای سال ۱۴۰۲ هزینه شرکت در مرحله مصاحبه برای پذیرفته شدگان مرحله کتبی مبلغ ۲ میلیون و ۳۱۰ هزار ریال خواهد بود.

توجه: چنانچه به هر دلیلی، شرایط برای برگزاری حضوری مصاحبه مناسب نباشد، ممکن است آزمون مرحله دوم (مصاحبه) به صورت مجازی برگزار شود.

از داوطلبانی که در آزمون کتبی، حدنصاب نمره لازم را (با توجه به سهمیه داوطلب) کسب کرده باشند، به تعداد دو برابر ظرفیت آن رشته انتخاب می‌شوند و بر اساس اولویت نمره کتبی و انتخاب محل جهت مصاحبه معرفی خواهند شد.

با توجه به اینکه در مرحله دوم (مصاحبه) موارد مهم برای ارزیابی در دکتری تخصصی، پایان نامه داوطلب و مقاله مستخرج از آن و در دکتری پژوهشی، ۲ مقاله نویسنده اول یا مسئول نمایه شده در نمایه نامه‌های بین المللی Science of Web یا PubMed است، لذا لازم است داوطلبان در زمان انجام مصاحبه این موارد را آماده و همراه داشته باشند.

فهرست دانشگاه‌های علوم پزشکی پذیرنده دانشجوی دکتری تخصصی در مناطق ده گانه آمایشی کشور:

منطقه آمایشی ۱: بابل، سمنان، شاهرود، گلستان، مازندران، گیلان

منطقه آمایشی ۲: ارومیه، تبریز

منطقه آمایشی ۳: کردستان، کرمانشاه، همدان

منطقه آمایشی ۴: اهواز

منطقه آمایشی ۵: شیراز، بندرعباس، فسا

منطقه آمایشی ۶: زنجان، قزوین، قم، اراک

منطقه آمایشی ۷: اصفهان، شهرکرد، کاشان، یزد

منطقه آمایشی ۸: کرمان

منطقه آمایشی ۹: بیرجند، مشهد، سبزوار

منطقه آمایشی ۱۰: ارتش، انستیتو پاستور ایران، ایران، بقیه الله (عج)، تهران، جهاد دانشگاهی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، سازمان انتقال خون ایران، شهیدبهشتی، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی (کلیه واحدها)

نحوه پذیرش در دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پزشکی

هدف اصلی دوره دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پزشکی تربیت افرادی است که ضمن احاطه به یک زمینه خاص و آشنایی با علوم مرتبط با استفاده از روش‌های پیشرفته تحقیق بتوانند گامی در جهت خودکفایی کشور، توسعه پایدار، گسترش مرزهای دانش و ارتقا سلامت بردارند.

اهداف اختصاصی دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پزشکی عبارتند از:

۱) گسترش مرزهای دانش در سطوح ملی و فراملی با اجرای تحقیقات گسترده‌تر

۲) ایجاد زمینه گسترده‌تری برای ظهور خالقیت و نوآوری

۳) تقویت رهبری پژوهش از طریق توانمندسازی محققین متعهد و متخصص

۴) منجر شدن نتیجه تحقیقات به Patent و محصول و حل مشکلات نظام سلامت

۵) دستیابی به فناوری تولید فرآورده‌های دارویی مورد نیاز کشور در مراکز تحقیقات و مؤسسات مرتبط پژوهشی با ظرفیت و پتانسیل‌های کافی تحقیقاتی

۶) ارائه خدمات تخصصی مورد نیاز نظام سلامت از طریق اجرای طرح‌های اپیدمیولوژی

۷) پرورش محقق کارآمد برای رفع نیازهای تحقیق در مراکز تحقیقاتی در صورت عدم دستیابی به محصول

۸) ارتقا سلامت جامعه از طریق فراهم آمدن بستری تخصصی برای اجرای تحقیقات مبتنی بر نیاز

۹) ارائه نتایج تحقیقات تخصصی مبتنی بر نیاز سیاستگذاران و ذی نفعان کلیدی سلامت کشور

۱۰) ارائه دستاوردهای هر چه بیشتر تحقیقاتی در سطح بین المللی

سعی بر آن است تا دانش آموختگان دوره‌های دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پزشکی در مراکز تحقیقات و پژوهشکده‌های وابسته به وزارت بهداشت به عنوان محقق یا عضو هیأت علمی پژوهشی یا در شرکت‌های دانش بنیان در همان زمینه‌های تحقیقاتی و مدرک تحصیلی دانش آموختگی شأن مشغول به خدمت شوند.

برای دانشجویان دوره‌های دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پزشکی بر اساس گرنت های تحقیقاتی که در اختیار اساتید راهنما و مراکز تحقیقات مجری دوره از سوی سازمان/ مؤسسه/ دانشگاه علوم پزشکی قرار داده شده است، در صورت لزوم و امکانات آن واحدهای تحقیقاتی، امکان استفاده از فرصت‌های مطالعاتی برای تکمیل شدن دوره مربوطه و تقویت بنیه علمی- پژوهشی دانشجو در خارج از کشور و مراکز تحقیقاتی معتبر و مطرح جهان، وجود خواهد داشت.

تذکر ۱؛ داوطلبان دارای مدارک تحصیلی بالاتر (دکتری تخصصی (Ph.D)، تخصص بالینی (دانشنامه و گواهینامه تخصصی) و فوق تخصصی و فلوشیپ) در صورت پذیرفته شدن در دوره ملزم به پرداخت هزینه‌های تحصیل هستند.

تذکر ۲؛ دارندگان مدارک معادل کارشناسی ارشد، مجاز به شرکت در این دوره نیستند.

فهرست مؤسسات و دانشگاه‌های علوم پزشکی مجری

 

فهرست رشته‌های دوره دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D)

 

داوطلبانی مجاز به شرکت در آزمون هستند که دارای شرایط عمومی زیر در تمام ادوار تحصیلی و مراحل شغلی باشند:

۱. برخورداری از سلامت و توانایی جسمی به تناسب رشته انتخابی و عدم اعتیاد به مواد مخدر

۲. واجد کلیه شرایط عمومی متداول در آزمون‌های مختلف کشور

۳. اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان مندرج در قانون اساسی

۴. پذیرفتن قانون اساسی و عدم مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران

۵. عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب و گروه‌های محارب و ملحد و هواداری از آنها

۶. نداشتن سو پیشینه کیفری

۷. عدم اشتهار به فساد اخلاقی

شرایط اختصاصی برای ثبت نام رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی:

۱. دارا بودن دانشنامه کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) مرتبط یا دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی)

داوطلبان دقت کنند که باید مطابق با مدرک تحصیلی رشته امتحانی خود را انتخاب کنند. تبصره: دارندگان مدارک معادل کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد آموزش محور مجاز به شرکت در آزمون دکتری تخصصی نیستند.

۲. داوطلبان برای شرکت در آزمون صرفاً مجاز به انتخاب یکی از دوره‌های دکتری تخصصی یا پژوهشی هستند که باید در فرم ثبت نام نسبت به انتخاب یکی از آنها اقدام کنند.

۳. دانشجویان نیمسال آخر تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای با ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ مجاز به شرکت در آزمون هستند.

۴. پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی سال ۱۴۰۱ و نیز دانشجویان دوره روزانه و غیر روزانه در حال تحصیل مقطع دکتری سالهای قبل، می‌توانند در آزمون سال ۱۴۰۲ ثبت نام و شرکت کنند و در صورت پذیرش، باید انصراف قطعی خود از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل ارائه دهند.

۵. متقاضیان شرکت در این آزمون نباید از نظر قانونی مشکلی در طرح تعهدات نیروی انسانی داشته باشند.

۶. عدم اشتغال به تحصیل در دوره‌های دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) یا دستیاری تخصصی در تمامی مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور

۷. بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، شرط داشتن نمره زبان به عنوان پیش نیاز برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) حذف شده است و درس زبان انگلیسی عمومی و تخصصی با ۳۰ سوال با ضریب ۳ برای همه رشته‌ها به عنوان یکی از دروس امتحانی به آزمون اضافه شده است.

توجه: شرط ارائه نمره زبان معتبر به دانشگاه، برای پذیرفته شدگان نهایی (تا زمان آزمون جامع) به قوت خود پابرجاست.

۹. وضعیت نظام وظیفه عمومی: داوطلبان مرد که در آزمون دکتری پژوهشی و دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۴۰۲ شرکت می‌کنند، لازم است هنگام پذیرش در دانشگاه (قبولی قطعی و ثبت نام)، باید شرایط اعلامی در دفترچه راهنمای ثبت نام را از لحاظ وضعیت مشمولیت و مقررات وظیفه عمومی را دارا باشند، در غیر این صورت مجاز به ادامه تحصیل نخواهند بود.

۱۰. اتباع خارجی متقاضی شرکت در آزمون ورودی در دوره دکتری تخصصی رشته‌های گروه پزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ علاوه بر شرایط عمومی و اختصاصی آزمون، باید دارای شرایط اعلامی در دفترچه راهنمای ثبت نام باشند.

۱۱. کسانی که طبق آئین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت حائز شرایط استفاده از این امتیاز هستند، باید جهت دریافت معرفی نامه به معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیل مراجعه کنند و هنگام ثبت نام آن را همراه سایر مدارک ارسال کنند. فارغ التحصیلان رشته‌های گروه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که مطابق یکی از بندهای آئین نامه در شمول استعدادهای درخشان قرار می‌گیرند، با رعایت سایر شرایط آئین نامه می‌توانند از سهمیه با آزمون استفاده کنند.

۱۲. تمامی داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی ارتش و بقیه الله (عج) باید عضو رسمی نیروهای مسلح (سپاه پاسداران، ارتش، نیروی انتظامی، وزارت دفاع) باشند و با ارائه گواهی عضویت از محل خدمت، مجاز به انتخاب دانشگاه هستند.

پذیرفته‌شدگان نهایی ورودی بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ خواهند بود

پذیرفته شدگان نهایی آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) یا دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی، ورودی بهمن‌ماه سال جاری خواهند بود.

آغاز ثبت‌نام آزمون دکترای تخصصی وزارت بهداشت/ امکان ادامه تحصیل دامپزشکان در ۲۷ رشته علوم پایه پزشکی و بهداشت

حکیم مهر: سازمان سنجش آموزش پزشکی کشور جزئیات دروس و ضرایب آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری پژوهشی رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد.

به گزارش حکیم مهر، دامپزشکان اجازه شرکت در آزمون و ادامه تحصیل در ۲۷ رشته علوم پایه پزشکی و بهداشت را دارند.

این رشته‌ها عبارتند از:

- اپیدمیولوژی

- آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت

- انگل‌شناسی پزشکی

- ایمنی‌شناسی پزشکی

- باکتری‌شناسی پزشکی

- بیولوژی تولیدمثل

- بیوشیمی بالینی

- پزشکی مولکولی

- توکسین‌های میکروبی

- بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها

- خون‌شناسی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون

- ژنتیک پزشکی

- سیاستگذاری سلامت

- علوم تشریحی

- قارچ‌شناسی پزشکی

- علوم اعصاب

- علوم سلولی کاربردی

- فیزیولوژی پزشکی

- مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی

- مهندسی بافت

- نانوفناوری پزشکی

- ویروس‌شناسی پزشکی

- سلامت در بلایا و فوریت‌ها

- بهداشت و ایمنی مواد غذایی

- علوم و صنایع غذایی

- علوم بیومدیکال مقایسه‌ای

- تاریخ علوم پزشکی

به گزارش حکیم مهر، دروس و ضرایب آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) وزارت بهداشت به شرح زیر است:

 

برای دانلود دفترچه راهنمای آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری پژوهشی رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی سال ۱۴۰۲ «کلیک» فرمایید

 

انتشار یافته: ۲۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۹
5
5
الان زامبی ها میان و شروع می کنند سم پاشی!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
البته در تمام این رشته ها تاکید دارند که کسی را پذیرش کنند که پایه مرتبط داشته باشد نه دامپزشک
برخلاف دانشکده دامپزشکی که بیشتر غریب پسند هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
قبل از زامبی ها، متوهم ها اومدند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
جای این کارها خوب درس بخوانید قبول شوید ! چیه تا اسم شرکت دامپزشک در وزارت بهداشت میاد بعضی ها خودشون محق می دونن که بیان بقیه دل سرد کنن؟؟ چیزی بهتون می دن؟
.................
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
ناشناس 06:32
شما در جو دکتری تخصصی دامپزشکی هستی که هیاتی دور یک میز می نشینند و فقط دانشجوی خودشان را پذیرش می کنن!
در وزارت بهداشت مصاحبه به صورت استیشن های قرنطینه و جداگانه هست و اصلا در لیست سوالات هیچ استیشنی رشته پایه نیست ! فقط در بخش مدارک و بررسی هست
در ضمن در چند رشته دامپزشکان جایگاه خیلی خوبی هم دارند
در ضمن در تمام این رشته ها هیچ تاکیدی به پایه مرتبط نیست چون خیلی از اینا از سیستم وزارت علوم میان و وزارت بهداشت زیاد علاقه ای فوق لیسانس های علوم نداره
5 دکتری عمومی در وزارت بهداشت خیلی با ارزش تر از ارش ها هستند
که ان را هم در مصاحبه اعمال نمی کنند! با بخشنامه نظام پزشکی که گفته به کسانی که ارشد علوم پایه دارن و دکتری وزارت بهداشت گرفتن شماره نظام نمی دم اعمال میشه ! نه در مصاحبه
یه بار مصاحبه از نزدیک دیده بودی این .......... نمی گفتی !
البته بعید فردی مثل تو نمره لازم بیاره! واقعا سخته
...........
قبل از حرف زدن عزیزان سرچ کنید وبعد کذب بگویید!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۹
1
1
اگه شهرهای پذیرش رو هم میزدین خوب بود.
چند سالی بود دانشگاه ها برای هییت علمی هم دکتری و هم ارشد یه رشته بودن ترجیح میدادن به بقیه. الان کسی میدونه چطوره؟
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
باسلام به هیچ عنوان اینگونه نیست چندین نفر از همکلاسی ها و همکاران مار در حال حاضر در دانشگاه های علوم پزشکی در حال خوندن تخصص هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
وزارت بهداشت که اصلا این رویه را ندارد! و اصلا اینطور نیست!
علوم نمی دونم!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۳
در سایت مرکز سنجش وزارت بهداشت دفترچه ثبت نام هست و همه اطلاعاتی که می خوای توش موجوده
مهدی
|
Japan
|
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
1
7
بهترین رشته برای دامپزشکای عزیز ، رشته های دسته علوم آزمایشگاهی هست ک بسیار مرتبطه با حوزه دامپزشکی و بیماری های زئونوزی ک‌وجود داره
بنده الان شاغل هستم ، و امروز رشته ویروس پزشکی ثبت نام کردم به دلیل علاقه ای ک دارم
امیدوارم توی مصاحبه اذیت نکنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
خب اگر علوم آزمایشگاهی میخاستی امتحان بدی بهتر بود از اول علوم آزمایشگاهی میخوندین نه اینکه این همه وقت بزارین دکتری دامپزشکی بخونید بهتره رشته خودتونو ادامه بدین و مزاحم رشته های مربوط به آزمایشگاه نشین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
انشالله موفق باشی
گوش به حرف این همکاران ......... نده و راه درستی در پیش گرفتی
Reza_h2
|
Italy
|
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
3
4
سال گذشته رتبه ۱ کتبی دکتری تخصصی خون شناسی دامپزشک بود و متاسفانه به علت تعصب‌هایی که وجود داره ایشون پس از مصاحبه رتبشون شد ۳۱ و مردود شدند.
نمیدونم اگر واقعا نمی‌خوان کسی رو که اون همه زحمت کشیده رو قبول کنن چرا اصلا اجازه میدن امتحان بده و انقدر سرخورده بشه!
خب از همون اول دامپزشک رو از لیست افراد مجاز برای امتحان حذف کنن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
رزومه ایشان چه بوده است؟
این حرفهای شما به افسانه شبیه است!
در مصاحبه وزالرت بهداشت برخلاف دامپزشکی استاید هیاتی نمی نشینند و هر کاری بکنند!
استیشنی است ! و جای پارتی بازی خیلی خیلی کمه! پس این عزیز اگر شما راست گفته باشید و داستان سرایی نکرده باشید قطعا رزومه ضعیفی داشتند!
در ضمن در کنکور دکتری وزارت بهداشت پشت کنکور ماندن و در مضاحبه فرد توان رقابت نداشته باشه خیلی اتفاق می افته!
شما اگر ناراحتی شرکت کن دکتری های تخصصی دامپزشکی !!! که هیات علمی ها فقط دانشجو خودشان را می گیرند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
در ضمن در هیچ ایستگاهی جز مدارک از فرد در مورد رشته پایش سوال نمیشه!
استناید در هر ایستگاه که اتاقی جداست از روی یه لیست و سیستماتیک سوال می پرسند و خارج از ان هیچ چیزی مطرح نمیشه و این لیستها هم محرمانه نمره فرد ثبت میشسه و در سازمان سنجش وزارت بهداشت تجمیع میشه
بهتر است قصه و دروغ نگوییم! کار بدی است
بشین درس بخون انشالله هماتولوژی قبولی لازم نیست بقیه بترسونی ! رقیبت همکارهای دامپزشکت نیستن!!! اینا هم تهش 30-40 نفر!!! با الباقی 600-700 نفری که باید باهاشون رقابت کنی چه می کنی !؟؟؟
خالی بند و تنبل نباش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
اولا هماتولوژی انسانی با دامپزشکی خیلی فرق می‌کنه جوریکه تنها با کتاب خواندن نمیشه پی به موارد خون‌شناسی و بانک خون برد حتما باید در آزمایشگاه پزشکی به صورت عملی چندین سال زحمت بکشید تا یکم به موارد آشنا بشید چون که مطالب خون شناسی خیلی فرار و متفاوت تر و سخت تر از دیگر گرایش های آزمایشگاهی هست
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
1
0
با سلام و خداقوت خدمت خانواده دامپزشکی
تا زمانی که جایگاه واقعی دامپزشکان رو نشان ندهیم و به جامعه و مسئولین ثابت نکنیم که از پزشکان عمومی با سوادتر هستیم همین داستان ادامه داره که تحصیل در علوم پایه پزشکی بین دامپزشکان این قدر طرفدار داره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
کدام جایگاه؟ کدام سواد؟
در توهم نباشیم! این رشته نه جایگاه خاصی داره و نه سواد خاصی!!!
دامپ
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۱
با سلام و احترام، أحسنت درست است اول خودمون باید خودمون رو قبول داشته باشیم، خیلی از دامپزشکان الان رفتند و دکترای تخصصی رشته های علوم پزشکی رو گرفتند فقط باید سواد کافی و اعتماد به نفس و چند تا پروژه تحقیقاتی داشته باشیم
س، ع، دامپزشک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۱
0
1
دامپزشکی انتقال بدین ب وزارت بهداشت
وسلام
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۱
وزارت بهداشت قبولش نمی کنه!
اون زمان که باید می رفت استید بزرگگگگگگ نزاشتن و نگهش داشتن علوم!
الان دیکه انقدر بی ارزش شده که جایگاهی نداره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
این رشته الان دیگه چه ارشی داره؟
یک لشپر دامپزشک با توان علمی خیلی پایین!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
1
2
بعضی از دوستان یه جوری میگن که دکتری تخصصی گروه آزمایشگاهی پزشکی شرکت کنیم انگار آزمایشگاه پزشکی چه خبره؟ و اونجا حلوا خیرات میکنن. لازم به یادآوری هست که تا زمانی که پزشکان متخصص گروه‌ پاتولوژی انسانی هستند هیچ مجوزی برای احداث آزمایشگاه نمیدن حتی خودت بچه علوم آزمایشگاهی انسانی هم که از اول علوم آزمایشگاهی خواندن مجوز احداث و مسول فنی بودن را ندارن نهایتش برای باز کردن آزمایشگاه باید سه نفری اونم در گرایش های ایمنی خون شناسی میکروبی یانگلی باهم اقدام به درخواست مجوز نمایند که در اینصورت هیچ گونه صرفه اقتصادی هم ندارد و جز وقت تلف کردن به جایی نمیرسند پس بهتره همون تخصص های گرایش دامپزشکی را ادامه داد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
......................
پس از کامنتت معلوم شد که خودت داوطلب همین ارمونی و داری ملت به رشته های تخصص دامپزشکی که همه می دونیم تهش هیچی نیست راهنمایی می کنی که یوقت نیان وزارت بهداشت!!؟؟؟؟ ::)))))))))))

شما لازم نیست خودت ناراحت کنی و در ضمن کسی هم راهنمایی کنی ! همین که حرف نزنی خودش عالیه

میشه بگی رشته ای مثل بیولوژی تولید مثل که در زمینه ناباروری است در کدام بخشش پزشک پاتولوژیست راه می دهند داخل؟
چرا عادت داریم ندونسته حرف الکی بزنیم!؟؟؟
خجالت بکشید دیگه! دامپزشکی به دلیل همین حرافی های الکی نابود شده!
طرف رفته از اول رو.انشانسی خونده که دامپزشک نباشه!
....................
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۳
"گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت بو میده "
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
0
2
در دامپزشکیی یاد گرفتم راهی که همکاران می گن بده و سم پاشی می کگنند قطعا عالیه و این حسادت ها و نظر تنگی همکاران دامپزشک هست که انگار زورشون میاد پیشرفت کس دیگه ببینن!!
مثل همین کامنت ها!
بعضی ها انگار قصد و غرزی دارند! و رسالتشون نابود کردن امید بقیه است !
دوستانی که توان علمی این ازمون ندارند لطفا اصلا نظر ندهدند اگر هم غر می زنید کارنامه قبولی نشو.ن بدید که یه وقت نگیم "گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت بو میده "
نظر شما
ادامه