حکیم مهر: خبرنگاران و فعالان
رسانه ای به مناسبت هفته گرامی داشت خبرنگار از کشتارگاه صنعتی دام نیشابور و
مراحل استحصال گوشت گاو و گوسفند و چگونگی بازرسی کارشناسان دامپزشکی از لاشه ها و
آلایش خوراکی و مرحله پیش سرد لاشه ها بازدید و در نشستی با رئیس شبکه دامپزشکی و
مدیر عامل کشتارگاه به بررسی موضوعات مختلف در زمینه بهداشت و تامین گوشت پرداختند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی
شهرستان نیشابور، در این نشست ابتدا «دکتر سلیمانی» ریاست شبکه دامپزشکی، با تبریک
هفته خبرنگار و گرامیذداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر به ویژه شهید صارمی، نقش
رسانه ها در افزایش اطلاعات و آگاهی بهداشتی جامعه را تاثیر گذار دانست .
وی مشکل اساسی بهداشتی شهرستان و حتی کشور را، کشتارهای غیر
مجاز و خارج از کشتارگاه عنوان نمود و افزود: این عمل علاوه بر آلودگی زیست محیطی
باعث انتشار و انتقال بیماری های مشترک خطرناکی مانند تب مالت ، شاربن یا سیاه
زخم، تب کریمه کنگو و... می گردد .
رئیس شبکه دامپزشکی به پایش و نمونه گیری یکی دو ماه اخیر از
رستوران ها و کبابی های شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: طی این مدت متاسفانه در
75 درصد مایه کبابی که مورد آزمایش قرار گرفته گوشت و آلایش مرغ وجود داشته که طبق
نظر اتحادیه رستوران داران قیمت گذاری بر اساس گوشت گوسفند و گاو بوده و وجود گوشت
و آلایش مرغ تخلف و تقلب محسوب می شود و هشدار داد این گونه متخلفین به مراجع
قضایی معرفی خواهند شد .
دکتر سلطانی مدیر عامل کشتارگاه صنعتی دام نیشابور وقائم
مقام انجمن صنفی کشتارگاه های کشور، با اشاره به تاریخچه و سرمایه هزینه شده برای
احداث کشتارگاه گفت: از زمان احداث کشتارگاه صنعتی در نیشابور علاوه بر تامین گوشت
سالم و بهداشتی شهرستان و شهرستان های اقماری به اکثر مناطق و شهرهای کشور با مجوز
سازمان دامپزشکی گوشت این کشتارگاه ارسال می گردد .
قائم مقام انجمن صنفی کشتارگاه های کشور افزود: برای اولین
بار در سطح کشور به عنوان پایلوت بین شبکه دامپزشکی نیشابور، نیروی انتظامی و
کشتارگاه صنعتی دام این شهر توافقی انجام شده تا در صورت نیاز در امر نظارت بر
کشتار غیر مجاز، کشتارگاه با همکاری نیروی انتظامی به دامپزشکی کمک نماید و این
موافقت نامه بزودی در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
وقتی این خبر رو رسانه ای می کنید آنطرف قضیه را هم بگید!!!!!!!!