
حکیم مهر: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی چند نکته برای تشخیص گوشت گوسفند نر از سایر گوشتهای ماده، بز و میش مطرح کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «علی اصغر ملکی» راههای
تشخیص انواع گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: یکی از این راهها تشخیص بر اساس قیمت
است. قیمت دام ماده حدودا کیلویی ۱۵
هزار تومان ارزانتر از گوشت گوسفند نر است و گوشت میش نیز حدود ۵۰ هزار تومان تفاوت قیمت دارد.
وی ادامه داد: گوشت دام ماده چرب بوده و البته دیرپز است.
گوشت میش زردرنگتر است و لیبل روی آن نیز زردرنگ است و دیر می پزد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: گوشت بز دنبه ندارد و
بز با وزن بالا گوشت دیر پزتری دارد.
وی تصریح کرد: بهتر است مردم گوشت مورد نیاز خود را از مغازههای
معتبر و آشنا خریداری کنند، زیرا مغازههای معتبر به کیفیت گوشتی که عرضه میکنند
توجه بیشتری دارند و علاقه ندارند مشتریهای خود را از دست بدهند.
ملکی در پایان گفت: گوشت شیشک (گوشت بره نر به سن ۶ ماه تا ۱ سال) یک شقه اش حدود ۹ تا ۱۰ کیلو میشود. همچنین گوشت
گوسفند لیبل مشخص دارد.
قیمت رو پایین بیارید وگرنه همه این ...... رو میدونند، با یه سرچ ساده متوجه میشن
میش با دام ماده فرق دارد ?
|
خورشید پشتش به ما هست
میش زایمان کرده ولی دام ماده ممکن است زایمان نکرده باشد
اگر اجازه بدن دنبلان روی لاشه بماند تشخیص برای مصرف کننده راحت میشود.
|
دوست عزیز اگه مد نظر شما نر و ماده هست که در گوشت نر، نرینگی (پنیس، الت تناسلی نر) در کشتارگاه جدا نمیشه، در قصابی هم اگه شقه بگیرید و دقت کنید که از فروشنده (قصاب) درخواست کنید نر یا ماده را نشان بده نرینگی را نشان داده و شقه را جدا میکنه بازهم نکته داره اگه قصابی اجتناب کرد یعنی ی جای کار میلنگه.
|
دنبلان حرامه اما اگه از کشتارگاه بیاد بیرون کسی اونو دور نمیندازه
کلی از این بیانات مشعشع وراهکارهای زیبا خندیدیم!!!!!!!!!!!
اظهار نظر
#ملا نقطی نباشیم.
دوست گرامی توی تایپ اشتباه میشه اصل مطلب که همکارمون گفتند ول کردی چسبیدی به املا و ...