مصرف میگو به دلیل وجود ماده معدنی فراوان و ارزش غذایی بالا زمانی که با سبزیجات تازه بخارپز شود باعث بهبود ضعفهای عضلانی میشود.
دکتر حمیدرضا فتوحی، متخصص تغذیه گفت: میگو از نظر تغذیهای در گروه گوشتها جای میگیرد اما در میان محصولات دریایی دارای ارزش غذایی متفاوتی است؛ به این ترتیب که در هر 100 گرم از آن، 23 گرم پروتئین و 46 میلی گرم منیزیم وجود دارد. پس میتوان آن را یک گوشت پر از پروتئین نامید. در ضمن منیزیم فراوانی که در میگو وجود دارد کمک میکند تا افرادی که کلسترول و تری گلیسرید بالا دارند، از این مشکل رهایی پیدا کنند.
وی تاکید کرد: به علاوه اگر فردی با مشکل بیاشتهایی و تهوع روبرو است با مصرف میگو میتواند این مشکل را رفع کند.
دکتر فتوحی تصریح کرد: تحقیقات نشان میدهد که رژیم غذایی کم سبزی و مملو از غلات تصفیه شده احتمال بروز کمبود این ماده مغذی را فراهم خواهد کرد و عادت به خوردن میگو به دلیل وجود ماده معدنی یاد شده به خصوص اگر با سبزیجات تازه و یا بخارپز استفاده شود، ضعفهای عضلانی را برطرف میکند.