حکیم مهر: نمایندگان مجلس در
مصوبهای دو وزارتخانه بهداشت و جهاد کشاورزی را مجاز کردند برای کارآمدکردن
نظارت بهداشتی و فنی دولت بر کارخانهها و کارگاههای تهیه مواد خوردنی، آشامیدنی،
آرایشی و بهداشتی نسبت به صدور مجوز تأسیس کانونهای مسئولان فنی و بهداشتی اقدام
نمایند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای
اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز یکشنبه و در جریان ادامه بررسی جزییات لایحه
برنامه هفتم توسعه، ماده ۳۴
این لایحه را تصویب کردند.
طبق این مصوبه، به منظور افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد
غذایی و جلوگیری از تعارض منافع، وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و
جهاد کشاورزی مجازند برای کارآمد کردن نظارت بهداشتی و فنی دولت بر کارخانهها و
کارگاههای تهیه مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی موضوع قانون مواد خوردنی
و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب ۱۳۴۶
و قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب ۱۳۳۴ و کشتارگاهها و کارخانههای
تولید و تهیه فراوردههای خام دامی موضوع قانون سازمان دامپزشکی کشور مصوب ۱۳۵۰ با
اصلاحات بعدی و قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید مصوب ۱۳۸۷، نسبت به صدور مجوز تأسیس
کانونهای مسئولان فنی و بهداشتی اقدام نمایند.
آییننامه اجرائی این بند مبنی بر چگونگی تشکیل کانونها،
آموزش، تعرفه خدمات و چگونگی دریافت آنها از واحدهای مذکور و نحوه فعالیت مسئولان
فنی و بهداشتی و چگونگی اداره کانونها، نظارت بر آنها و مسئولیت آنها در قبال
وزارتخانههای ذیربط و سایر دستگاههای نظارتی ظرف شش ماه پس از ابلاغ این قانون
به پیشنهاد مشترک وزارتخانههای مذکور و با همکاری وزارت دادگستری و معاونت حقوقی
رئیس جمهور تهیه میشود و به تصویب هیأت وزیران میرسد.
یک نکته فقط بخاطر اینکه دوستت داریم.