
حکیم مهر: ایران و قزاقستان برای صادرات گوشت قزاقستان در بسته بندی
وکیوم به ایران توافق کردند.
به گزارش حکیم
مهر به نقل از فارس، طبق توافق مقامات ایران و
قزاقستان در آینده نزدیک صادرات گوشت گاو از این کشور به ایران آغاز خواهد شد.
پیش از این، تولیدکنندگان تنها میتوانستند
گوشت گاو را با ماندگاری ۳
روز به ایران عرضه کنند.
تفاهم نامه مربوطه در ۳ دسامبر ۲۰۲۳ در تهران امضا شد. این سند مسیرهای
صادراتی جدیدی را برای تامین گوشت منجمد دامداران داخلی باز میکند. تا پیش از
این، تولیدکنندگان قزاق فقط میتوانستند گوشت گاو سرد شده را به ایران عرضه کنند
که ماندگاری آن تا ۳
روز است.
در این توافق الزامات واردات دامپزشکی
و بهداشتی برای گوشت گاو بدون استخوان منجمد قزاقستان مورد بررسی قرار گرفت. بدین
ترتیب طرف ایرانی الزامات دامپزشکی و بهداشتی را برای واردات گوشت گاو بدون
استخوان منجمد از قزاقستان تامین خواهد کرد.
همچنین طرف
قزاقستانی آمادگی دارد پس از ممیزی و بازرسی مشترک با مشارکت بازرسان اتحادیه
اوراسیا، برای ثبت شرکتهای لبنی ایرانی در لیست کشورهای ثالث دارای حق واردات
لبنیات به قلمرو اتحادیه اروپا و قزاقستان، با سازمان دامپزشکی ایران و شرکتهای
لبنی ایران همکاری کند.
به درخواست طرف قزاقستانی برای افزایش
ماندگاری گوشت تازه گاو در بسته بندی وکیوم از 3 به 16 روز، طرف ایرانی مدارک علمی
در مورد ماندگاری را از طرف قزاقستان درخواست کند که سازمان دامپزشکی کشور مدارک
ارسالی را در کمیته فنی واردات و صادرات بررسی میکند.
در آغاز نوامبر 2023، تحلیلگران تخمین
زدند که قیمت گوشت و محصولات گوشتی در قزاقستان تقریباً 9 درصد در طول سال افزایش
یافته است. در عین حال مصرف گوشت در کشور رو به افزایش است.
لطفا لیست اعضای کمیته فنی واردات و صادرات را ک قرار است مدارک علمی افزایش ماندگاری را بررسی نمایند، منتشر نمائید.
جناب دکتر تولید گوشت وکیوم بازمانهای متفاوت یک تولید تخصصی میباشد ونیاز به دانش وتکنولوژی پیشرفته دارد وتاکنون درچند مورد بامشکلات زیادی درزمینه بهداشت وکیفیت روبرو بوده البته وکیوم را حتئ تازمانهای تاسه ماه درشرایط خاص قابل تولید وعرضه میباشد ودرگذشته درهمین کشور تولید ومتاسفانه موفق نبوده بهتر است از متخصصین باتجربه استفاده وبه همکاری دعوت کنید چون درتولید آن شرایط خاص درزمان تولید باید رعایت شود حتئ درصورتیکه بصورت منجمد تولید گردد موفق باشید
چه کسی بر گوشتها نظارت میکند
|
حتما یکی از شما علمش بیشتره
اینطوری که دامدار و تولید کننده داخلی به خاک سیاه می شینه.
تجربه قبلی: ۱۶ روز زیاد است حداکثر ۷روز. تمام
|
در برزیل با تاریخ ۶۰ روز هم به اروپا صادر می کنند
چیز جدیدی نیست. سالها ست که در زمان افزایش قیمت گوشت قرمز ، گوشت تازه بدون استخوان گوساله از کشورهای مختلف برزیل با انقضاء 70 روز ، پاکستان 70 روز ، لهستان و قزاقستان که مورد این خبر هست با 25 و 30 روز تاریخ انقضاء وارد ایران میشود.
چیز جدیدی نیست. سالها ست که در زمان افزایش قیمت گوشت قرمز ، گوشت تازه بدون استخوان گوساله از کشورهای مختلف برزیل با انقضاء 70 روز ، پاکستان 70 روز ، لهستان و قزاقستان که مورد این خبر هست با 25 و 30 روز تاریخ انقضاء وارد ایران میشود.
سلام وقت بخیر واردات گوشت گوساله وکیوم تازه از قزاقستان مسبوق به سابقه است . از سال95 یا 96 شروع شده و عمر ماندگاری نیز از همان ابتدا بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی کشور بین 25 تا 30 روز بوده است . بغیر از برزیل که تا 70 روز تایید کردند سایر کشورها مانند پاکستان و قزاقستان تا 25 روز عمر ماندگاری داشته و مقادیر زیادی واردات اانجام شده است. در تمام دنیا افزایش عمر ماندگاری از تعهدات و وظیفه تولید کننده و کشور مبداء است چه ربطی به کشور مقصد دارد مگر اینکه کشور مقصد (ایران عزیز) از سردخانه ها و چرخه حمل خود اطمینان نداشته باشد. صرفنظر از کیفیت یا کمیت ؛ این فرایند جدید نیست و اصلاً چه ضرورتی دارد که اقدامات گذشته را به نام مسئولین جدید ثبت کنند. کلا واردات گوشت برای ایران باعث تاسف است . صنعت دامپروری کشور رو به نابودی است.
به جایی این کارها تولید کندگان داخلی راحمایت کنن گوشتهای خارجی گوشت گراز
|
چه ربطی به گراز داره؟؟؟
|
آقا من نمی دونستم گوشت های خارجی گوشت گراز هستند.
به استحضار میرساند ورود گوشت از قزاقستان نیاز به بررسی بیشتری دارد از روی تجربه عملی عرض میکنم
|
جدی میگی؟
سلام با واردات هیچ چیزحل نمی شود تولیدات داخل را در نظر بگیریدلطفآ تولید دام کشور را نابود نکنید
واردات گوشت = نابودی هر چه بیشتر دامدار= ضرر به کشاورزان تولید کننده علوفه =کاهش درآمد دامپزشکان بخش خصوصی == کاهش گردش مالی اقتصاد دامپروری و حذف بیشتر مشاغل مرتبط