
حکیم مهر: همکار اداره دامپزشکی
شهرستان کلیبر موفق شد رتبه اول کشور در گروه علوم پزشکی جشنواره پژوهشی شهید فخری
زاده را کسب نماید.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی
آذربایجان شرقی، «دکتر سید امین خطیبی» همکار دامپزشک اداره دامپزشکی شهرستان
کلیبر موفق شد در جشنواره پژوهشی شهید فخری زاده که 29 آذرماه به میزبانی وزارت
کشور در استان مازندران برگزار شد، رتبه اول کشور در گروه علوم پزشکی را کسب
نماید.
لازم به ذکر است دکتر خطیبی در بیست و چهارمین جشنواره
برگزیدگان پژوهش و فناوری استان آذربایجان شرقی که 22 آذرماه در دانشگاه تبریز
برگزار شد، نیز موفق شده بود به عنوان پژوهشگر برگزیده استان انتخاب و معرفی شود.



آرزوی موفقیت روز افزون برای دوست و همکار عزیز
سلام
مقالات ایشون رو دیدم نصف مقالات ایشان یعنی سه تا از مقالات بصورت مشترک در مورد خواص زیتون و شیر و خرما در احادیث هست.انشالله که سلامت باشند.
متاسفانه به دلیل بی عدالتی ها و اجحاف فراوان موجود در جذب هیات علمی دانشگاه ها، افرادی مثل ایشان چاره ای جز ورود به سیستم دولتی و کارمندی و یا امور متفرقه میشوند. در سیستم کامندی هم به دلیل نبود کوچک ترین جایگاهی برای پژوهش و تحقیق، دچار تحلیل روزافزون شده و به فراموشی سپرده می شوند.
|
عزیزم دانشگاه هم سیستم دولتیه دیگه
محبت کنید بفرمایید این همکار بزرگوار درچه زمینه ای موفق به کسب جایزه شده اند ؟
دوستان عزیز لطفا مقالات ایشون رو به انگلیسی جستجو کنید. اکثر مقالات ایشون به صورت تحقیقی و در ژورنال های معتبر ISI چاپ شده. محورهای داوری سابقه پژوهشی یک فرد در این جشنواره علاوه بر مقالات، طرح های پژوهشی، سوابق تدریس، تألیف یا ترجمه کتاب، سمینارها، سوابق افتخارات و اختراعات، سوابق داوری مقالات و ... بوده در رقابت با سایر شرکت کنندگان.
|
الان فقط شما درس بهداشت شیر رو خوندین؟
|
اقای ناشناس اگه مقاله رو خونده بودی میفهمیدی که براساس نتایج منتشر شده شیر رشد میکروبها رو به تاخیر انداخته حتی مانع رشد هم نشده و در کمال تعجب باعث کشتن میکروبها شده به طوری که در عرض 24, 48, .. ساعت بعد کشت تعداد کاهش پیدا نکرده یعنی تعدادی از میکروبهای اولیه کشته شدند یعنی خواص باکتریسیدال رو گزارش کردند نه باکتریواستاتیک
|
عزیزان گرامی در خود شیر مشابه بسیاری از مواد غذایی، سیستم دفاع ضدمیکروبی ذاتی وجود داره که در ساعات اولیه پس از دوشش به عنوان سد دفاعی عمل می کنه و اثر ضدمیکروبی اون در ساعات اولیه رشد میکروب های مختلف از جمله پاتوژن ها رو به تاخیر می اندازه. ولی در ساعات بعد تمامی این میکروب ها رشدشان به صورت تصاعدی افزایش پیدا میکنه و باعث مسمومیت غذایی میشه. در مقاله فوق الذکر این خاصیت در بین شیر دام های مختلف بر روی منحنی رشد یک باکتری به عنوان نمونه، آزمایش شده و مورد مقایسه قرار گرفته. این امر اهمیت بالای پاستوریزاسیون و سالم سازی شیر دام های مختلف رو قبل از مصرف انسانی نفی نمی کنه. در مقالات خارجی مشابه زیادی خواص ضدمیکروبی، آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی و... طبیعی شیر مورد مقایسه و تحقیق قرار گرفته.
بنده افتخار شاگردی آقای دکتر رو داشتم. ایشون از انسان های بسیار بااخلاق، با سواد و باانگیزه بالا و قوی دانشکده ما بودند و واقعا سوابق پژوهشی قوی داشتند. متاسفانه علی رغم رزومه خیلی قوی در جذب هیات علمی به ایشون خیلی ظلم کردند و حقشون رو خوردند. واقعا لياقت این افتخار رو داشتند.
|
ایشون مدرک تخصصی دارند؟
مقالات ایشون رو در گوگل اسکولار جستجو کنید. در زمینه باقیمانده های آنتی بیوتیکی، اسانس های گیاهی و مقاومت ضدمیکروبی هست. باعث افتخاره که یه دامپزشک در بین علوم پزشکی ها تونسته مقام بیاره. باید از هم دیگه حمایت کنیم
این موفقیت کارشناس محترم اداره دامپزشکی شهرستان کلیبر را به همکاران محترم و جناب آقای دکتر سید امین خطیبی تبریک عرض میکنم و آرزوی موفقیت های روزافزون به ایشان و همه همکاران دارم.
به امید پرچم داری روزافزون دامپزشکان در بین پزشکان. دوستان همدیگه رو باید حمایت کنیم. به غیر از همدیگه کسی دلش برای ما نمی سوزه. از جامعه پزشکان یاد بگیریم.
واقعا جای بسی افتخار هست. تبریک می گم خدمتشون.
خب دعوا که نداریم این جشنواره مبناش کمی بوده و کیفیت براش مهم نبوده
بررسی خواص درمانی شیر، خرما، زیتون و انجیر از نظر قرآن..
هر ماده غذایی به صورت جداگانه مقاله شده ....
.............
ی مقاله دیگه بررسی خواص ضدمیکروبی شیر الاغ و شتر و .. در برابر باسیلوس سرئوس!!!
والا در زمان تحصیل ما شیر به عنوان محیط کشت مغذی معرفی شده بود الان خواص ضد میکروبی داره ؟
از کجا دقیقا ؟
....................
همین تو خونه هم میشد هزار تا از این مقالات تهیه کرد نیاز به کار آزمایشگاهی و رفرنس خاصی هم نیس
قبل از شرکت در جشنواره، در مورد داوران آن تحقیق کنید
بنابراین باسیلوس سرئوس باعث مسمومیت شیر میشه و اگه شیر خواص ضدمیکروبی علیه این عامل داشت چجوری باعث مسمومیت میشه؟