
حکیم مهر: «دکتر مجتبی نوروزی»
معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور امروز از مجتمع کشتارگاهی آلانا واقع در شهر تاریخی
و گردشگرپذیر اورانگابادAurangabad (در ایالت ماهاراشترا) بازدید
کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی
کشور، این کشتارگاه که برای مردم کشورهای روسیه، قطر، امارات متحده عربی، عربستان
سعودی، عراق، اندونزی، مالزی، مصر، اردن، ارمنستان و فیلیپین، گوشت با مصرف
انسانی کشتار میکند، پس از بازدیدی ۵
ساعته و در نهایت با تصویب کمیته مشورتی اعزامی از سازمان دامپزشکی کشور، از سوی
دکتر نوروزی، معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشورمان نشان +A
" آ- پلاس" دریافت کرد که طی مراسمی رسمی در
سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلینو، به مدیریت این مجتمع صنایع پروتئینی معتبر
و بزرگ در منطقه اهدا خواهد شد.
گروه آلانا که در سال 1865 به صورت خانوادگی تأسیس شد، به
عنوان یک لیدر در تولید و صادرات محصولات مصرفی مختلف هندوستان از جمله گوشت حلال
منجمد و سرد، خمیر میوههای منجمد و آسپتیک، قهوه، غلات و غذای حیوانات خانگی در
جهان شناخته شده است.
گروه آلانا با 150 سال سابقه فعالیت، بزرگترین شرکت خصوصی
مواد غذایی در هند است که سالانه بیش از یک میلیون تن محصولات مختلف را به بیش از
85 کشور در سراسر جهان صادر میکند.












کلاه روسی
|
کلاه ترکمنی
ای وای
گاو میشهای کشتار شده در هند قبل از کشتار از نظر بیماری سل و بروسلوز وابستنی تست نمیشوند وسارکو سیستوزیس بیداد میکند به نظر من گواهی بهداشتی صادره به کشتارگاه باید از دامداری شروع کرد ودامپزشکان مستقر در کشتارگاه (هندی) از یبماری توبر کلوزیس اطلا عاتی ندارند ودر صدی از لاشه ها با سل مخملی بسته بندی وتایید میگردند.وتشکیلات دامپزشکی هند زیاد منسجم نبوده ونیز دردامها درمان ضد انگلی صورت نمی پذیرد.
|
گاومیش ها از مراتع و چرای آزاد انتخاب میشن و از دامداری ها نیست .
چرا اینقدر حاشیه سازی بدون اطلاع از وضیعت دامهای کشتاری وبیماریهای مربوط به آن اضهار نظر غیرکارشناسی میکنید مگر درکشور هندوستان باآن حجم وجمعی دامی دامپزشک ودامپزشکی وجود ندارد درکشور خودمان چندین نفر دامپزشک هستند که تحصیل کرده هند وهم اکنون دردامپزشکی مشغول انجام وظیفه هستند مگر میشود فطعه گوشت مبتلا به سل مخملی را بسته بندی کرد اصلآ جناب نظر دهنده سل مخملی وضایعات آن در کجای لاشه دیده میشود لطفآ برو مدریت کشتارگاه یاد ودرمورد نحوه قضاوت بیماری ها مطالعه کن وکار را به متخصصین آن واگذار کن وذهنیت مصرفکنندگان را آزار تخریب نکن بازرسی وبهداشت نیاز به تجربیات عملی ومطاله دارد کمی به قضایا با واقعیت نگاه کن ..موفق باشید
|
سلامت مردم خط قرمز است. ............. هندوستان و آفریقا منبع و منشا همه بیماریهای خطرناک در دام و انسان است. شما هیچ تخصصی در این مورد نداری.
|
چقدر داغی
اگر آقای ناشناس مقررات بازرسی گوشت را مطالعه کرده باشی قضاوت آن از دامداری مبدا شروع میشود ثانیا در متن یادآوری شده دامپزشکان هندی که من شخصا پرسیدم از نشانیهای ضایعات توبرکلوزیس اظهار بی اطلاعی میکردند.سل مخملی را نیز آنها پنومونی تشخیص میدادند.
چندین سال پیش در دبی ، برای مصرف خانواده گوشت هندی خریدیم و مصرف کردیم ، بسیار بد طعم و مزه و بدبو بود ، نمیدونم دلیلش چی بود ، از دیگران که پرسیدم ، برایشان عادی بود !!!
احتمالا برای کارخانجات سوسیس کالباس میخان دام پیر وارد کنند