حکیم مهر: «دکتر جمشیدی» رئیس
اداره این شهرستان گفت: در راستای کنترل و نظارت بهداشتی از کشتارگاه شهرستان
جویبار توسط همکاران واحد نظارت این اداره در بررسی و بازدید به عمل آمده مقدار
1496 کیلوگرم خمیر مرغ غیر بهداشتی و فاقد مجوز دامپزشکی ضبط و تحت نظارت
کارشناسان حقوقی اداره کل دامپزشکی تبدیل به ضایعات خوراک دام گردید.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی
جویبار، «دکتر جمشیدی» ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل و مقررات سازمان
دامپزشکی کشور همکاران ما در واحد نظارت بر مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام
دامی با تلاش شبانه روزی به طور مستمر از این مراکز بازدید و نکات لازم را در خصوص
رعایت مسائل و مقررات بهداشتی و سازمانی را ارائه می دهند.
وی افزود: طی پروسه کشتار تا توزیع شامل: گرفتن مجوز بهداشتی
حمل توسط مرغدار و صدور آن برای خودروهای واجد شرایط و بررسی محمولهها تا
کشتارگاه و تخلیه در محل کشتارگاه، نظارت های بهداشتی وشرعی بر کلیه مراحل کشتار و
بسته بندی، بارگیری مرغ استحصالی و توزیع می باشد که همگی با نظارت کارشناسان
دامپزشکی می باشد.
جمشیدی در پایان گفت: حفظ سلامت شهروندان خط قرمز دامپزشکی
می باشد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی برخورد جدی با فرد خاطی صورت می
گیرد.