
حکیم مهر: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری در راستای برون سپاری خدمات درمانی دامپزشکی بیش از 40 نفر فارغ التحصیل رشته دامپزشکی در بخش تشخیص و درمان دامپزشکی شهرستان مشغول بکار شده اند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، «دکتر محمد سیاح» با بیان این موضوع ابراز داشت: از اقدامات مهم دامپزشکی در سال های اخیر بحث برون سپاری خدمات دامپزشکی در حوزه تشخیص و درمان بوده که این امر موجب اشتغال بیش از ۴۰ نفر در سال جاری شده است.
وی هدف از برون سپاری وظایف را تامین و پایداری بهداشت و سلامت جمعیت دامی شهرستان برشمرد و اظهار داشت: با توجه به تاسیس و راه اندازی مراکز متعدد درمانی و آزمایشگاهی در بخش خصوصی دامپزشکی شهرستان و سرمایه گذاری های گسترده افراد تحصیل کرده و متخصص در این حوزه، می توان علاوه بر تسریع در وضعیت ارائه خدمات بهداشتی دامپزشکی به دامداران، رشد شاخصه های بهداشتی و تامین بهداشت و سلامت جمعیت دامی را نیز شاهد بود.
رئیس شبکه دامپزشکی مشهد در ادامه اظهار داشت: شهرستان مشهد دارای 92 درمانگاه و کلینیک، 47 داروخانه، 32 مرکز واکسیناسیون، 9 ازمایشگاه و 5 بیمارستان دامپزشکی می باشد که 293 فارغ التحصیل رشته های مختلف دامپزشکی در این مراکز مشغول خدمت رسانی به شهروندان می باشند.


برون سپاری یعنی چی
فقط آمار اشتغال اما چه اشتغالی؟؟؟ فقط هزینه اجاره و آب و برق و... از جیب دادن اسمش شده اشتغال.