کد خبر: ۷۸۲۴۸

حکیم مهر: ناظرین بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان قشم بیش از 9 تن فراورده خام دامی غیر قابل مصرف را به منظور حفظ بهداشتی عمومی و سلامت جامعه، از چرخه مصرف قشموندان و گردشگران حذف کردند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قشم، «محمدصدیق ارم» رییس این اداره، از کشف ۹ تن و ۲۹۰ کیلوگرم انواع گوشت قرمز، آلایش دام و طیور و ماهی و میگو تازه و منجمد غیربهداشتی، تاریخ منقضی و جلوگیری از ورود آن به چرخه مصرف انسانی در این شهرستان، خبر داد.

وی گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان در بازرسی های ناظرین بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان قشم، محموله مذکور در یک واحد سردخانه غیرمجاز در شهر بندری درگهان جزیره قشم، کشف و توقیف شد و ضمن تشکیل پرونده تخلف و ارجاع به مراجع قضایی، محموله مذکور با دستور مقام محترم قضایی، معدوم و واحد مذکور پلمپ شد.

ارم با بیان اینکه؛ تأمین و حفظ بهداشت دام و انواع فرآورده های خام دامی و سلامت غذا، مراقبت و پیشگیری، کنترل بیماری عفونی قابل انتقال از حیوان به انسان (زئونوزها)، از جمله وظایف حاکمیتی دامپزشکی در عرصه بهداشت عمومی است، افزود: سلامت جامعه، مهمترین مسأله ای است، که باید به آن توجه شود و در این راستا؛ دامپزشکی از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کند و سلامت مصرف کنندگان خط قرمز دامپزشکی است.

این مقام مسؤول، از شهروندان، گردشگران و مسافرین نوروزی درخواست کرد: انواع گوشت قرمز و سفید، آلایش خوراکی و فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را، از فروشگاه‌های معتبر و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و به هنگام خرید گوشت قرمز، به مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه و لیبل الصاقی لاشه، که مؤید نوع دام، سن دام و تاریخ کشتار و تاریخ مصرف آن می باشد و همچنین تاریخ تولید و انقضای کلیه فرآورده های خام دامی اعم از مرغ و تخم مرغ، دقت لازم را داشته باشند.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان قشم، ضمن تشکر از همکاری ها و همدلی های مردم با دامپزشکی در راستای حفظ بهداشت عمومی و تأمین امنیت غذایی و سلامت جامعه، از مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی، مراتب را، طی تماس تلفنی با شماره تلفن ۰۷۶۳۵۳۴۴۱۱۰ و ۰۷۶۳۵۳۴۴۴۲۰ اداره دامپزشکی قشم، جهت رسیدگی اطلاع رسانی کنند، تا با همکاری و همدلی جامعه ای سالم داشته باشیم و در ارتقاء امنیت غذایی و سلامت جامعه دخیل باشیم.

 

 

نظر شما
ادامه