
حکیم مهر: محققان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با طراحی و ساخت تراشه تشخیص انواع گوشت حلال از حرام، هرگونه تقلب و فرآوری گوشتها را تشخیص میدهند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مجری این طرح تحقیقاتی گفت: با ردیابی مولکولی و دیانآی میتوکندریایی حیوانات حلال و حرام گوشت به طور قطع یقین میتوان نوع گوشت مصرفی در انواع فراوردهها از جمله سوسیس، کالباس، کباب کوبیده را تشخیص داد.
«دکتر دوستی» افزود: تراشه با فناوریهای نوین زیستی و مولکولی در مرکز تحقیقات زیست فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد طراحی و ساخته شده است.
وی ادامه داد: نمونه مشابه خارجی این تراشه در بازار وجود دارد، اما با بومی کردن فناوری ساخت آن در کشور از واردات این محصول دانش بنیان و خروج ارز بینیاز خواهیم شد.
حلال و حرام یاب مستعان ۱۱۰
حلال و حرام که بعهده ناظر شرعیه انشالا. داداش نون آجر نکن
|
خوب گفتی عزیز
این پروفسور گرامی ....... دامپزشک هم نیستند و زیست شناس هستند ...........
|
استاد!!! دقيقا! چون اين موضوع در حيطه زيست شناسي مولكولي است و در حيطه تخصص شما نيست، البته اگر تخصصي داريد!!!
|
حکیم مهر مگه جدیدا مال زیست شناسی شده که اظهار فضل میکنن دوستان
|
.................. جدی نگیرید!
باز هم حکیم مهر تیتر خبر را شبهه انگیز انتخاب کرده.
|
به دلیل بی اخلاقی و بی تقوایی حکیم مهر در نحوه خبر رسانی از علامت تعجب استفاده کردن،
|
کاملا درسته و حکیم مهر کارش درست نیست
اين خبر براي بنده و كسانيكه طالب غذاي حلال هستند خبر خوشحال كننده است ولي ظاهراً برخي از دوستان ناراحتند، نميدانم چرا؟؟؟!!!
|
عزیز ما هم حلال حروم حالیمونه و غذای حلال می خوریم. اما مسئله اینجاست که همچین ادعایی که مثلا بشه با آزمایش، گوشت یک گوسفند که ذبح شرعی شده از گوسفندی که ذبح شرعی نشده رو تشخیص بده اساسا حرف گزافیه.
|
پاسخ دهنده گرامی
جای بسی تبریک و تشکر .
کیت تشخیص؟
|
بایوسنسور