کد خبر: ۷۸۴۰۰
تعداد نظرات: ۵ نظر

حکیم مهر: مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در قالب طرحی لاشه گوشت قرمز بر اساس کیفیت در استان درجه‌بندی (درجه‌های یک تا سه) و برچسب‌گذاری شده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «پویا شهسواری» روز پنجشنبه با اشاره به اینکه این طرح برای نخستین بار در سطح کشور در استان کردستان به اجرا درمی آید، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده و در راستای مدیریت عرضه گوشت قرمز در استان طرح برچسب گذاری گوشت بر مبنای کیفیت از اردیبهشت سال جاری به اجرا درمی آید.

وی با اشاره به اینکه گوشت قرمز براساس کیفیت به سه درجه یک، ۲ و سه تقسیم و برچسب گذاری می شود، افزود: لیبل گذاری(برچسب‌گذاری) در گوشت گوساله بدین گونه است که برچسب گوشت دام نر زیر یک سال با رنگ سبز، دام ماده حذفی ۲ تا پنج سال و دام نر بالای چهار سال با رنگ سفید و دام ماده حذفی بالای پنج سال با رنگ نارنجی مشخص شده است.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان به درجه بندی گوشت گوسفندی اشاره کرد و گفت: در برچسب گذاری گوشت گوسفندی، درجه یک (دام نر و ماده زیر یک سال) با رنگ سبز، درجه ۲ (دام ماده حذفی ۲ تا چهار سال) با رنگ سفید و درجه سه (دام نر بالای پنج سال) به رنگ نارنجی مشخص شده است.

شهسواری با اعلام اینکه این طرح از ابتدای اردیبهشت سال جاری در همه کشتارگاه‌های صنعتی استان آغاز می شود، گفت: از این تاریخ به بعد قیمت گذاری گوشت قرمز براساس درجه بندی مذکور در قصابی ها عرضه می شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح به منظور شفافیت در عرضه گوشت قرمز و حمایت از مصرف کنندگان در سطح استان به اجرا درمی آید، بیان کرد: با اجرای این طرح مصرف‌کنندگان اطلاع پیدا می کنند گوشت قرمزی خریداری شده دارای چه کیفیتی است و قیمت پرداخت شده متناسب با کیفیت آن است.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه همه کشتارگاه ها و قصابی ها ملزم به اجرای این طرح هستند، یادآور شد: شبکه دامپزشکی بر اساس ضوابط و مقررات موجود با هر قصابی که گوشت عرضه شده در آن فاقد برچسب باشد برخورد خواهد کرد.

 

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۲
0
0
سه ساله تو استان اصفهان داره اجرا میشه
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۲
0
0
شما که تجربه وسواس وکنترل کیفیت بلد نیستند دراین مسائل دخالت نکنید وان را به متخصصین دامپزشکی که آگاهی کامل دارند واگذارکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۲
0
2
افتضاح و ناقص هست
دام نر دو تا ۴ سال چه درجه ای هست؟
دام ماده بالای ۵ سال درجه چند هست؟

اول فکر کنید و بعد درجه بنویسید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۳
راست میگه
یکی بیاد پاسخ یده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۳
0
0
باید فروش لاشه در قصابی جمع بشه و بصورت بسته بندی عرضه بشه
نظر شما
ادامه