حکیم مهر: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان اعلام کرد: تاریخ انقضای گوشت های وارداتی در دمای 1 الی 2 درجه حدود 70 روز است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، «دکتر حامد شمس» در این باره گفت: این روزها علاوه بر گوشت های منجمد گاوی و گوسفندی وارداتی که در سطح شهر عرضه می شود و دارای تاریخ انقضای یک ساله و بعضا بیشتر از زمان تولید هستند، گوشت های گرم گاوی وارداتی در بسته بندی وکیوم شده هم عرضه می شود که بصورت گرم و تازه تحت نظارت سازمان دامپزشکی، وارد کشور شده اند و تاریخ انقضای آنها از زمان تولید 70 روز است و در دمای صفر تا 2 درجه سانتی گراد نگه داری می شوند، لذا نباید این ها را با گوشت منجمد دیفراست شده اشتباه گرفت و در صورت مشاهده آن در مراکز عرضه مجاز، همشهریان به عنوان گوشت از منجمد خارج شده تلقی نکنند.
وی در ادامه گفت: شهروندان بعد از خرید این گوشت های بسته بندی می توانند آن را از حالت وکیوم خارج کرده و به عنوان گوشت گرم تازه به مصرف برسانند، در نتیجه نگه داری آن به مدت 70 روز فقط در دمای 2 درجه و آن هم به حالت بسته بندی وکیوم که صورت گرفته، امکان پذیر خواهد بود.
شمس، در انتها گفت: شهروندان به عنوان چشمان ناظر دامپزشکی، می توانند گزارشات تخلفات واحدهای عرضه کننده فرآورده های خام دامی را به شماره تماس 05147224142 شبکه دامپزشکی و سامانه پیامکی 1512 اطلاع دهند تا مورد بازرسی ناظرین دامپزشکی قرار گیرد.