کد خبر: ۷۹۱۶۰
تعداد نظرات: ۹ نظر

حکیم مهر: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان اعلام کرد: تاریخ انقضای گوشت های وارداتی در دمای 1 الی 2 درجه حدود 70 روز است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، «دکتر حامد شمس» در این باره گفت: این روزها علاوه بر گوشت های منجمد گاوی و گوسفندی وارداتی که در سطح شهر عرضه می شود و دارای تاریخ انقضای یک ساله و بعضا بیشتر از زمان تولید هستند، گوشت های گرم گاوی وارداتی در بسته بندی وکیوم شده هم عرضه می شود که بصورت گرم و تازه تحت نظارت سازمان دامپزشکی، وارد کشور شده اند و تاریخ انقضای آنها از زمان تولید 70 روز است و در دمای صفر تا 2 درجه سانتی گراد نگه داری می شوند، لذا نباید این ها را با گوشت منجمد دیفراست شده اشتباه گرفت و در صورت مشاهده آن در مراکز عرضه مجاز، همشهریان به عنوان گوشت از منجمد خارج شده تلقی نکنند.

وی در ادامه گفت: شهروندان بعد از خرید این گوشت های بسته بندی می توانند آن را از حالت وکیوم خارج کرده و به عنوان گوشت گرم تازه به مصرف برسانند، در نتیجه نگه داری آن به مدت 70 روز فقط در دمای 2 درجه و آن هم به حالت بسته بندی وکیوم که صورت گرفته، امکان پذیر خواهد بود.

شمس، در انتها گفت: شهروندان به عنوان چشمان ناظر دامپزشکی، می توانند گزارشات تخلفات واحدهای عرضه کننده فرآورده های خام دامی را به شماره تماس 05147224142 شبکه دامپزشکی و سامانه پیامکی 1512 اطلاع دهند تا مورد بازرسی ناظرین دامپزشکی قرار گیرد.

 

انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۴
2
1
تفسیر جالب علمی ومحکم پسند گوشت تولید شده وسرد شده که حداقل 4o روز ازتولید آن می‌گذرد رئیس شبکه اضهار می‌کند اگر آن را از پوشش وکیوم خارج کنیم تبدیل به گوشت گرم می‌شود این محموله ها اصولآ گوشت سرد شده میباشد شما که درمورد نحوه مصرف وسلامت مصرف کننده تفسیر میکنید بیشتر مطالعه کنید بفکر اصالت سازمان هم باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
2
1
اظهار نه اضهار!!دانشمند! گوشت یا منجمد است یا گرم. گوشت وکیوم، گرم محسوب می شود
ناشناس
|
Portugal
|
۰۱:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
1
3
چقد عامیانه ..................
حکیم مهرجان مگه شما کارشناس نداری هر خبری رو میذاری ؟؟
نفهمیدم گوشت وکیومه گرمه سرده ؟
باید سرد بشه
گرم بشه
چی شد اصلا…
گوشت گرم در دمای صفر تا دو؟ مگ صفر دمای یخ زدگی نبود چطور گرم میشه؟
ما مرجع تخصصیم ولی انگار ....... داره صحبت میکنه
پاسخ ها
دامپزشک
| Portugal |
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
مهم اینه که یه خبر کار بشه درست بودن خبر از نظر خیلی ها مهم نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
انجماد گوشت از منهای ۱/۵ شروع میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
دمای یخچال معمولی بین ۴ تا ۸ درجه هست .گوشت وکیوم رو فقط باید جایی عرضه بشه که یخچال کالیبره داشته باشه که دما بالاتر از ۲ درجه نره وگرنه مدت ماندگاری ۷۰ روز نخواهد بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۶
1
1
عرضه گوشت دو نوع بیشتر نیست .
گوشت یا سرده یا منجمد
به گوشت پخته شده گرم میگن.
ناشناس
|
France
|
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۶
0
0
سلام علیکم ورحمه الله
این هم در بدعت های مدرن که باید ببینیم وبشنویم آن هم از زبان یک مسئول وکارشناس که وظیفه حاکمیتی نظارت بر بهداشت عمومی دارد.؟
گوشت یا منجمد شده وارد کشور می شود که تابع قانون خاص خودش هست که باید تا زمان عرضه در دمای منفی ۱۸ نگهداری شود.
درسالهای اخیر بعلت نابودی وریشه کن شدن جمعیت دام سبک وقاچاق مستمر ممتاز ترین دام ها به کشورهای خلیج ناچارا اقدام به واردات لاشه دام غیر منجمد وسرد شده وپخش آن درمی‌آیند گوشت نمودند تا بصورت باصطلاح تازه به مروم‌عرضه شود.مستحضرید که مدت نگهداری وعرضه این نوع گوشت های تازه بسیار محدود است چرا که فساد پذیری بالایی دارند.
بنده معتقدم که در خبر رسانی وتهیه گزارش اشتباهی صورت گرفته والا بیان این نکات از زبان متولی بهداشتی یک شهرستان اگر حقیقتا بیان شده باشد مایه تاسف است .................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۶
0
2
بدن مسئولین بخورن .بچه هاشون خارجی هم هست.خصوصا اونایی ک علاقه دارن وسیله خارج از کشور بخرن
نظر شما
ادامه