کد خبر: ۷۹۵۷۶

حکیم مهر: در مبحث قاچاق حیوانات باله‌های کوسه هدف ماهیگیران هستند، زیرا به قیمت بالایی به فروش می‌رسند و سالانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون کوسه کشته می‌شوند و برای این هدف بسیاری از ماهیگیران باله‌گیری کوسه را تمرین می‌کنند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از برنا، قاچاق حیات وحش شامل جمع‌آوری، حمل و نقل و پخش غیرقانونی جانوران و فرآورده‌های آنها است. این کار که در سطح بین‌المللی و محلی انجام می‌شود برآورد‌های اقتصادی متفاوتی دارد. با این حال طبق گزارش وزارت امور خارجه ایالات متحده، قاچاق حیات وحش ۷٫۸ تا ۱۰ میلیارد دلار در سال تخمین زده می‌شود.

همچنین قاچاق حیات وحش به عنوان سومین تجارت غیرقانونی با ارزش در جهان به شمار می‌آید. اگرچه میزان پول درگیر در این گونه فعالیت‌ها بسیار دشوار است، اما قیاس چوب و شیلات غیرقانونی در قاچاق حیات وحش در کنار مواد مخدر، قاچاق انسان و محصولات تقلبی، تجارت غیرقانونی بزرگی شناخته می‌شود.

به عنوان مثال در مبحث قاچاق حیوانات باله‌های کوسه هدف ماهیگیران هستند، زیرا به قیمت بالایی به فروش می‌رسند و به عنوان نمادی از موقعیت در فرهنگ‌های شرقی عمل می‌کنند. اهمیت کشتار غیر قانونی کوسه‌ها تا حدی است که طبق گزارش سازمان ملل، سالانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون کوسه کشته می‌شوند و برای این هدف بسیاری از ماهیگیران باله‌گیری کوسه را تمرین می‌کنند.

کشتار کوسه‌ها نیز به نحوی وحشیانه رخ می‌دهد که جایی برای دفاع از این عمل بی‌رحمانه باقی نمی‌گذارد.

گرفتن یک کوسه از کشیدن آن بر روی قایق شروع می‌شود. با بریدن باله‌های آن ادامه پیدا می‌کند و با پرتاب کردن کوسه‌های زنده به پشت دریا عملیات تمام می‌شود؛ اما کوسه‌ها که قادر به شنا کردن نیستند و خونریزی زیادی دارند، خفه می‌شوند یا به دلیل از دست دادن خون جان خود را از دست می‌دهند.

گفتنی است، تقریباً یک سوم گونه‌های کوسه در اثر این جنایت هولناک در معرض خطر یا نزدیک به انقراض هستند. کاهش جمعیت کوسه می‌تواند منجر به پیامد‌های نامطلوب در اکوسیستم‌های دریایی، مانند فروپاشی جمعیت ماهی‌های مهم تجاری و زیست‌محیطی و همچنین کمک به تغییرات آب و هوایی جهانی شود.

 

نظر شما
ادامه