حکیم مهر - یک کارشناس تغذیه گفت: از آن جایی که نقطه دود روغن کنجد 220 درجه است برای سرخ کردن مناسب نیست به جزء این که در حرارتهای پایین و با مدت زمان کوتاه از آن استفاده شود.
یوسف نقیایی با اشاره به این که روغن کنجد از روغنهای مفید و مناسب در طبخ غذا محسوب میشود، گفت: این روغن حاوی اسید چرب اشباع شده بوده که عمدتا حاوی چند باند دوگانه است بنابراین افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی میتوانند از این روغن استفاده کنند چرا که مصرف آن به کاهش کلسترول کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: نکته بسیار مهم در مصرف این نوع روغن، استاندارد بودن آن و داشتن مجوزهای بهداشتی مناسب است چرا که نحوه استخراج روغن بر کیفیت آن تاثیر بسیار زیادی میگذارد.
این کارشناس تغذیه در ادامه افزود: در صورتی که استخراج آن با روشهای نامطلوب باشد، میتواند منجر به افزایش پراکسیدانها در آن شده و آسیبهایی از جمله بروز رادیکالهای آزاد در بدن شود.
وی توصیه کرد: بهترین استفاده از این روغن در پخت و پز غذاها است به عنوان مثال با افزودن این روغن بر روی برنج و یا خورشت (خورش) میتوان آن را مصرف کرد.