حکیم مهر - یک کارشناس تغذیه گفت: از آن جایی که نقطه دود روغن کنجد 220 درجه است برای سرخ کردن مناسب نیست به جزء این که در حرارتهای پایین و با مدت زمان کوتاه از آن استفاده شود.
یوسف نقیایی با اشاره به این که روغن کنجد از روغنهای مفید و مناسب در طبخ غذا محسوب میشود، گفت: این روغن حاوی اسید چرب اشباع شده بوده که عمدتا حاوی چند باند دوگانه است بنابراین افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی میتوانند از این روغن استفاده کنند چرا که مصرف آن به کاهش کلسترول کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: نکته بسیار مهم در مصرف این نوع روغن، استاندارد بودن آن و داشتن مجوزهای بهداشتی مناسب است چرا که نحوه استخراج روغن بر کیفیت آن تاثیر بسیار زیادی میگذارد.
این کارشناس تغذیه در ادامه افزود: در صورتی که استخراج آن با روشهای نامطلوب باشد، میتواند منجر به افزایش پراکسیدانها در آن شده و آسیبهایی از جمله بروز رادیکالهای آزاد در بدن شود.
وی توصیه کرد: بهترین استفاده از این روغن در پخت و پز غذاها است به عنوان مثال با افزودن این روغن بر روی برنج و یا خورشت (خورش) میتوان آن را مصرف کرد.
لطفا متن را اصلاح كنيد. روغن كنجد داراي اسيد چرب غير اشباع است.
اگر بپذیریم که نقطه دود این روغن 220 است پس برای سرخ کردن مناسب است چراکه بدلیل افزایش تبدیل اسید چرب سیس به ترانس که مضرات مشخصی برای مصرف کننده دارد توصیه می شود سرخ کردن در دمای حداکثر 180 و ترجیحا 160 درجه سانتی گراد انجام پذیرد که حدود 40 درجه پایین تر از نقطه دود می باشد
من براى سرخ كردن ماهى از روغن كنجد استفاده ميكنم. خوشبو نيست اما شنيده ام بهترين روغن براى سرخ كردن است. ايا درست است؟
دوست عزیز روغنی که شما استفاده کرده اید که دارای بو بوده است روغن کنجد بکر است و استفاده از روغن کنجد بکر برای سرخ کردن بسیار مضر است که بسیاری از مردم این را نمیدانند
بهترین روغن جهت سرخ کردن روغن کنجد میباشد و همانطور که در مطلب دوستمان آمده است روغن کنجدی که برای سرخ کردن مناسب است باید تصفیه شده باشد و روغن کنجد بکر را نباید برای سرخ کردن استفاده نمود
من نمی دونم این اطلاعات رو از کجا اوردیم شما می تونید در سایت ویکیپدیا و چند سایت خارجی دیگری که خودم دیدم ببینید که نقطه دود روغن کنجد تصفیه شده و نشده چقدر است. روغن کنجد تصفیه نشده یا همان بکر نقطه دودش 232 درجه سانتیگراد است. در حالی که روغن کنجد تصفیه شده 177 درجه سانتیگراد. http://en.wikipedia.org/wiki/Smoke_point
|
ویکی پیدا نامعتبرترین سایت اطلاعات علمی.....اگر واقعیت میخواهید گوگل اسکولار
بر طبق استاندارد ۱۳۳۹۲ استاندارد ملی ایران (روغن های خوراکی تهیه شده به روش پرس سرد) که روغن کنجد بکر جز آن می باشد، روغن کنجد بکر هم خوارکی است و هم جز بهترین روغن ها می باشد به شرط آنکه در کشت کنجد از آفتکش ها و سموم کشاورزی استفاده نشده باشد و جهت سالاد مصرف شود(حرارت نبیند). بر طبق استاندارد برای مصارف سرخ کردنی و پخت پز روغن کنجد تصفیه شده بهترین روغن جهت این مصارف می باشد و حتی اگر به کنجد سموم کشاورزی زده شده باشد تحت خلا در فرایند تصفیه این مواد از روغن جداسازی می شود.
مراقب روغن کنجد باشید
سلام دوستان.....................................نظرات خیلی درهمه....پیشنهاد من مراجعه به صفحه انگلیسی ویکی پدیا ..با یک ترجمه سریع اینترنتی هستش...من رشتم شیمی فیزیکه...و میگم هر گونه اظهار نظر بدون تجهیزات معتبر ارزشی نداره...بازیچه نشید....ولی حتما طبیعی مصرف کنید...در کار آفرینش پروردگار شکی نیست...ولی در کار خلق چرا...icestar.ir
دوستان زمان های گذشته که دستگاه تصفیه نبوده مردم همه میمردن؟؟؟
|
بله میمردن متوسط سن ۵۷ سال بوده .الان ۷۵ سال شده. مردم ۵۰ سال قبل انواع واقسام بیماریهارو داشتن وخیلی زود میمردن .
سلام دوستان اگر واقعاً این روغن های بکر که با دستگاه جلوی چشم ما گرفته میشه استاندارد نیست وضرر داره چرا جلوی فعالیتشون گرفته نمیشه
استاندارده شرکتیها اشغاله
سلام دوستان
واقعا چی درسته؟
سلام
فقط روغن کنجد بروجرد آمدید بروجرد بخرید محشر است روغن کنجد واقعی در بروجرد است شک نکنید
|
اره ما هم از بروجرد میخریم. نمیدونم تصفیه میکنن یا نه.ولی اصلا بوی بد نداره.دقیقا بوی مطبوع کنجد. حالا نمیدونم برا مصرف طولانی خوبه یا نه...با این همه تظر مختلف ادم نمیدونه چی خوبه چی بد ولی قطعا اگه درست مصرف بشه از روغن شرکتی بهتره بنظرم..
سلام
در مملكتي كه همه كارشناسند و هيچ مرجعي براي تاييد صلاحيتشان وجود خارجي ندارد ظاهرا بايد در مصرف همه چي توكل به خدا كرد واكر مريضي. لاعلاج گرفتيم حتما ميگن قسمت اين بود
متاسفانه آقای به اصطلاح دکتر روازاده خیلی .......... تشریف دارند و مطالب خنده دار زیاد مطرح میکنند.
اقا اینا همش بازیه - یه عده کارخونه دار متوسل شدن به اداره بهداشت و آمار غلط
با سلام به همه خوانندگان این پست. من فارق التحصیل رشته شیمی هستم. نتیجه کلی این که روغن کنجد خام ( که به روش سرد تهیه میشه و بدون تصفیه است) رو باید حتی الامکان خانگی و یا از یه تولید کننده معتبر تهیه نمود تا بدونید مواد اولیه مشکل دار نیست و در فرایند تولید هم از المنت گرمایی استفاده نمی کنند و دستگاه رو قبل از استفاده خوب استریل کردند و دوم این که این روغن باید زود مصرف شود و سوم اینکه برای سرخ کردن هم مناسب نیست اما در جایی که دما بالا 170 نره مشکلی نداره همچون برای پخت برنج و موارد مشابه. این هم آدرس یه سایت خارجی که خواص کنجد تصفیه نشده رو داده.
با سلام
|
پس خوبه اب تصفیه نشده طبیعی بخوریم که بشر دستکاری نکرده.
سلام
کسی راجع به روغن کنجد فرابکر اطلاع داره ؟یه چیز فوق العاده و تصفیه شده ست.اگه کسی اطلاعاتی داره ازش حتما حتما بگه
همه مردم راگیج کردیدبنده سه ساله دارم روغن کنجدپرس سردمصرف میکنم توی یه مغازه تولید میشه پس ازتولیدسه مرحله ازکیسه های نخی آویزوان شده روغن تصفیه میشه که خیلی زمانبره بعدتحویل مشتری میشه آیااین روش تصفیه درسته.
روغن کنجد هر چی مضر باشه بهتر از این روغن های پر از پالم کارخانه ای هست اطمینان داشته باشید که اگر کوچکترین ایرادی وجود داشت جلوی فعالیت تولید کنندگان روغن کنجد گرفته میشد با آمدن روغن کنجد بازار روغن های کارخانه ای ضعیف شده و به خاطر همین عده ای قصد تخریب دارند. روغن کنجد و روغن زیتون از بهترین روغن ها هستن
سلام دوستان یکی از شگردهای دشمنان اینه تفرقه بنداز حکومت کن حالا که مردم هوشیار شده اند که روغنهای بازاری بعضیاشون از پالم است که از نفت خام وصنایع پتروشیمی گرفته میشود وبه گفته کارشناسان باید در صنعت صابون سازی از پالم استفاده شود. وحالاکه مردم رو به روغنهای طبیعی وسالم اورده انددنبال این هستن مردم را به شک بیندازند که روغن ارده بهتر است یا روغن کنجد. ومصرف کننده سردرگم شود ودوباره مردم رو بیاورند به روغنهای که اینهمه سکته وناباروری زوجها وبیماریهای... زیادنموده است سروران عزیز بنده تحقیق کرده ام بین این دو روغن از جهت کیفیت از جهت علمی اختلاف نظر وجود دارد . ولی خلاصه کلام اینه شما بین دو روغن خوب ،وخوبتر یکی را انتخاب میکنید نه بین دو گزینه مضر ومفید هستید . حالا کدامشان بهتر است مشخص نیست ولی گول روغن های بازاری که طبق امار از مواد مضر تهیه میشود را نخورید . این را تحقیق میدانی کردم که برای تهیه یک کیلو روغن تخمه افتابگردان حدود دستکم ۳کیلو تخمه افتابگردان نیاز است که اگر پایینترین قیمت بازار را حساب کنیم کیلوی ۷ هزار تومان میشود ۲۱ هزار تومان
سلام روغن کنجد بکر برنزه میکنه علتشم اینه که نقطه دود پایینی دارد یا خواصشه نمیدونم. نقطه دود پایینی دارد و باید فک کنم زیرش باید کم باشه. عمل تصفیه اگر از هگزان استفاده نشده باشه روغنو غیر خوراکی نمیکنه.
به نام،
هر چی که باشه خیلی از روغن های آشغال بازاربهتره
من بعنوان ي خانه دار از روغن كنجد بكر استفاده ميكنم ومثل خيليا معتقدم اينا هرچي كه به نفع جيبشونه حتي به ضرر سلامتي ملت ميگن خوبه وهر چي كه به ضرر جيبشونه حتي اگه مفيد باشه ميگن بده اينا تنها چيزي كه براشون مهم نيس سلامتي مردمه
دوست عزیز روغن کنجد برای سرخ کردن کاملا مناسبه و از روغن های بازاری چندین برابر بهتره خواهشا هر مطلبی رو نشر ندید
روغن کنجد فرا بکر پس چیست
دوستان من یه تولید کننده روغن کنجد هستم هر دو روغن کنجد و روغن ارده عالیه.هر کسی ... ۰۹۱۵خ۷۵۶۲۷۸
اگر روغن کنجد به دلیل اینکه در مزارع افت کش استفاده می کنند باید تصفییه شده مصرف کنیم پس تکلیف کنجدهایی که روی نان ها مصرف میکنیم چه می شود پس باید بهداشت به نان های کنجد دار هم ایراد بگیرد.چون کنجدها سمی هستند .من شخصا حدس میزنم هشدار عدم مصرف روغن تصفیه نشده روغن بهانه ی کارخانه دارهایی هستند که متقاضی روغن های پالم دار شان کم شده است.در رابطه با دکتر روار زاده که می گوید روغن کنجد خام مصرف نکنید و از روغن ارده که همان کنجد بو داده است استفاده کنید .صحبت های ایشان در و دکانیست که مثلا میخاهد متفاوت باشد اگر کنجد رو بو دهیم مضراتش رفع می شود ما که خود روغن حرارت می بیند چه پس باید مضرات اش رفع شود.و اینکه روغن سیاهدانه و کرچک و .... به دلیل اینکه در معرض نور و هوا قرار میگیرن پس بنابراین همه ی روغن ها مضرند چه برای مصرف خوراکی چه موضعی.خیلی ابهامات وجود داره
من یه چند وقت از کنجد فرابکر استفاده می کنم عالی اصلا وقتی باهاش غذا سرخ می کنم نمی سوزه اگر بعد از مثلا مرغ بخوام سیب زمینی سرخ کنم بوی قبلی را به بعدی نمی ده تجربه ۶ ماهه دارم
سلام و عرض ادب
چه بگم منم قبلا استفاده کیکردم از روغن بکر بعد از چند ماه ازمایش کبد و کلیه دادم عالی بود
آییییییییییی منی ک مشکل معده دارم چ کنم؟؟؟ واقعا موندم چی خوبه چی بد و بخاطرهمین دوراهی فعلا روغنم همون آفتابگردانه چون منتظرتاییدبهترین روغنم و هنوز ی جواب درست ومشترک ازکسی دریافت نکردم...
دوستان هر کس روغن کنجد بکر خواست در خدمتم.
آی دی تلگرام : @Simple1989
آقای امین که میگی تحقیق میدانی کردی که چطور میشه یه کیلو روغنو میدن ۸ هزار تومان در حالی که تخمه آفتابگردان کیلویی ۲۱ هزار تومنه محض اطلاعتون اون قیمت آجیلی تخمه ست از اون تخمه آجیلی که روغن کشی نمیکنن از نوع تخمه آفتابگردانی استفاده میکنن که اصلا مغزی نداره و فقط به درد روغن کشی میخوره و قیمتی هم نداره امیدوارم توجیه شده باشید
با سلام خدمت دوستان
اینا منافعشون در خطر هست همان زیتون روغن بک و تصفیه نشده که در خانها و روعن گیریها گرفته میشه خواصش بیشتره دکتر روازاده که میگن روغن ارده کنجد باید استفاده کرد خودشون تولید کننده روغن ارده کنجد هستند ارده کنجد هم از کنجد تهیه میشه خودتون کنجد با پوست تهیه کنید بدین روغن گیری روغنشا بگیرن روغن بکر و سالم بوشم عین خود کنجد هسست من خوم همیشه کارمه گول این از خدا بی خبرها کهمنافعشون در خطره نخورین
چقدر خوبه که الان تو اینترنت همه جیز رو میشه پیدا کرد. قبلا باید کلی میگشتیم تا کسی رو پیدا کنیم که بهمون چیزی یاد بده یا مثلا واسه لوله بازکنی برچسب ها رو زیر و رو میکردیم که آیا یه آدم مطمئن واس چاه بازکنی پیدا میشه یا نه ولی الان دیگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو اینترنت هست. از اطلاعات عمومی ساده گرفته تا انواع آموزش های فنی و... رو میشه از تو اینترنت پیدا کرد. مرسی از مطلبتون که بدردمون خورد.
ب، اسم ،الله، من میرم روغن داتیس اگر پیدا کردماستفاده کنم شمام زیاد تو فکر چی خوبه چی بده نباشید فقط