حکیم مهر: بر اساس دستورالعمل اداره کل دامپزشکی، کارخانههای تولید سبوس خوراکی دام و تمامی تولیدکنندگان کارخانههای آردسازی باید مورد تأیید ناظر فنی دامپزشکی قرار گیرند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، در نهمین کمیته امنیت غذایی در خصوص سبوس گندم که با حضور نماینده اداره کل دامپزشکی استان اصفهان و اعضای کارخانههای تولید آرد در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، «دکتر ناصر براتی» معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل اداره کل دامپزشکی، کارخانههای تولید سبوس خوراکی دام و تمامی تولیدکنندگان کارخانههای آردسازی باید مورد تأیید ناظر فنی دامپزشکی قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه روزانه ۶ هزار تن شیر در اصفهان تولید میشود، افزود: ما برای صادرات شیر و کنسانتره مجبور به ارائه مستندات ماده اولیه به کشورهای صادرکننده هستیم و لذا موارد باید مورد تأیید دامپزشکی قرار گیرد.
«نرگس نادیان» رئیس کمیته کیفیت و ایمنی کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: بخشی از مشکلات کارخانههای آرد به جهاد کشاورزی بر میگردد و در این راستا جلساتی با حضور نمایندگان جهاد کشاورزی برگزار میشود.
وی افزود: محصولات سبوسدار نیاز به تأیید دامپزشکی دارد و در این راستا ما هر گونه همکاری لازم باشد، انجام میدهیم.
«سید ایمان قاضی عسکر» دبیر کمیسیون صنایع غذایی اتاق اصفهان تصریح کرد: باتوجهبه اینکه بیشتر کارخانهداران درخواست سلامت گندم از مبدأ را دارند، لذا این مسئله و سلامت گندم مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: برخی از بخشنامهها سراسری و کشوری است و پیگیری آن باید از تهران انجام شود که خروجی این نشست حتماً مطرح خواهد شد؛ اما طرح این موضوع الزام قانونی داشته و باید مطرح میشد.
در این کمیته مشکلات تولید، تحمیل شرایط و عدم حمایت از تولیدکننده، تأمین نیروی انسانی، هزینهبر بودن آزمایشات سلامت محصول و تغییر قوانین کشور از جمله موارد مطرح شده بود.