کد خبر: ۷۹۷۶۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

حکیم مهر: سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «دکتر عبدالرسول پورعباس» با اعلام این خبر گفت: آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ با حضور حدود ۱۵۱ هزار داوطلب برگزار شد که از این تعداد بیش از ۱۲۵ هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند و اسامی پذیرفته‌شدگان پس از طی مرحله دوم آزمون در دانشگاه‌ها شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی اعلام شده است.

وی افزود: متقاضیانی که هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌گیرند توجه داشته باشند که منحصراً می‌توانند در یکی از کدرشته‌محلهای قبولی ثبت‌نام کنند و به عبارتی مجاز به ثبت‌نام در هر دو محل قبولی نیستند.

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در مورد ثبت نام از پذیرفته‌شدگان، نیز تصریح کرد: متقاضیانی که اسامی آنها به عنوان پذیرفته‌شدگان نهایی هر یک از کدرشته محل‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اعلام شده است، لازم است از روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ماه برای اطلاع از تاریخ و مدارک ثبت‌نام به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی خود و پذیرفته‌شدگان رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی نیز از روز سه شنبه ۳۰ مرداد ماه برای اطلاع از تاریخ، مدارک و نحوه ثبت نام در مراکز قبولی به سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد مراجعه کنند.

وی ادامه داد: ثبت‌نام منحصراً در تاریخ‌های اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارک اعلام شده صورت می‌پذیرد و عدم اقدام پذیرفته‌شدگان در تاریخ یا تاریخ‌های تعیین شده برای ثبت‌نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد و به پذیرفته‌شدگان توصیه می‌شود اطلاعیه مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود را به دقت مطالعه کنند.

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در مورد متقاضیانی که حداقل برای یک کدرشته محل جهت انجام مصاحبه به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی معرفی شده اند، گفت: برای متقاضیان واجد شرایط حدود یک هفته بعد از اعلام نتایج، کارنامه نهایی حاوی اطلاعات لازم، نمره آزمون، نمره مصاحبه، حدنصاب نمره اعلام شده از طرف دانشگاه، رتبه متقاضی و آخرین رتبه پذیرفته‌شده در هریک از کدرشته محل‌های معرفی شده برای مصاحبه در سهمیه مربوط تنظیم و از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور قابل دسترسی خواهد بود.

پورعباس به پذیرفته‌شدگان توصیه کرد اطلاعیه‌های منتشر شده در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در مورد نتایج نهایی آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ را به دقت مطالعه کنند.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۳:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
0
3
وقتی استخدام هیات علمی نیست یا به ندرته این همه تخصص واسه چیه؟اگرم دوست دارین متخصصا زیاد باشن چرا هرسال سوالاتو سخت تر میکنین؟!حداقل دیپلما بیارین اکثر واحدا کوتاه و عملی و کاربردی در حد دوترم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۳
0
2
تعداد پذیرش های پی اچ دی از مجموع کل پذیرش های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی چندین برابر بیشتره! کل این رشته ها با هم 10 هزار نفر پذیرش میکنن اما پی اچ دی 125 هزار نفر رو مجاز به انتخاب رشته کردن که اگر حتی فقط 30 هزار نفر رو نهایتا پذیرش کنن که البته بیشتر از این رقم هست، سه برابر کل ظرفیت تمام رشته های تاپ پزشکی هست.

متاسفانه دانشگاه ها و اساتید، پی اچ دی رو هم تبدیل به یک تجارت کردن که از چند جهت براشون منفعت داره. اولا استادی که دانشجوی پی اچ دی میگیره، بابت اش امتیاز و بودجه هم میگیره و در ارتقا پایه استاد بسیار موثره. دوما دانشگاه هم بابت این دانشجو بودجه میگیره. حاصل زحمات و تحقیقات دانشجو هم مقاله و پایان نامه هست که باز چون اسم استاد و دانشگاه هست به افزایش اعتبار اونها منجر میشه. در نهایت هم دانشجو پس از 4 سال کار سخت، فارغ التحصیل میشه در حالیکه سن بالایی هم داره، هیچ نوع جذبی هم وجود نداره برای اکثر رشته ها. برای معدود رشته هایی هم که فراخوان جذب میدن، فقط افراد معرفی شده و سهمیه دار در نهایت جذب میشن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
0
0
وزارت علوم و دانشگاه ازاد کلا نابودگر رشته ومقطعه!!!
وقتی همه قبولن دیگه ازمون برای چیه؟؟
اصلا برای چی این همه ورودی میگیرید شغلشون و تعریف کارشون چیه؟؟؟

یه نگاه به وزارت بهداتش بندازید در مقاطع ارشد و دکتری و تخصص هرکاریش کنی 1 صندلی اضافهخ نمی کنه و با برنامه میگیره که نیروی انسانیش تامین کنه نه مثال علوم که فله میپگره و اساتید چشمشون به داشنجوی دکتری باشه برای درامد !
نظر شما
ادامه