حکیم مهر: سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان گفت: با گزارش به موقع یکی از شرکتهای پخش فرآوردههای گوشتی ۲۴ تن گوشت وارداتی غیر قابل مصرف انسانی در زاهدان احراز و امحا شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «ابوالفضل احمدزاده» روز چهارشنبه اظهار کرد: در راستای صیانت از امنیت غذایی در سیستان و بلوچستان بویژه زاهدان بازدیدهای متعددی از شهرک صنعتی که در آن انبارهای مختلف تعبیه شده انجام گرفته است.
وی با اشاره به یکی از محموله های گوشتی که از مبدا کشور پاکستان به مقصد سیستان و بلوچستان وارد شده است، تصریح کرد: لاشه های گوسفند موجود در این محموله روی هم قرار گرفته و فاسد شده بود.
سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان عنوان کرد: یکی از شرکت های معتبر توزیع گوشت و فرآورده های گوشتی به محض رویت این نوع اقدام برای حفظ و صیانت از امنیت غذایی مردم و همچنین صیانت از اعتباری که خودشان در عرف کشور دارند این موضوع را اعلام میکنند.
وی با بیان اینکه گزارش این شرکت با هماهنگی مسئول فنی به اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان و دامپزشکی زاهدان ارسال میشود خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان نمایندگان و بازرسان خود را به این شرکت ارجاع میدهد که در این بازدید ۲۴ تن گوشت وارداتی غیر قابل مصرف احراز میشود.
احمدزاده با اشاره به اینکه قرار بوده بخش اعظم این گوشتها قطعه بندی و وارد بازار شود خاطرنشان کرد: با اعلام این شرکت از توزیع گوشتها جلوگیری شد و برای اطمینان از اینکه این چرخه و فرآیند به نحو قانونی طی شود آزمایش های متعددی صورت گرفته است.
وی گفت: برای احراز قطعی دستگاه قضایی و همچنین دستگاه های متنازع صیانتی از امنیت غذایی مردم آزمایش تشخیص فساد گوشت ابتدا در سیستان و بلوچستان انجام و همچنین به یکی از استانهای همجوار ارسال شده تا احراز قضایی ما و احراز دامپزشکی کاملا مستند باشد.
سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان بیان کرد: پس از وصول نتایج گزارشات؛ گوشت ها و عین لاشه هایی که قطعه بندی میشود با توجه به اینکه قابلیت مصرف انسانی ندارد از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
وی اظهار کرد: دستگاه قضایی سیستان و بلوچستان از سال ۱۴۰۰ رویکرد خود را که صیانت از امنیت غذایی مردم است به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اداره کل دام پزشکی استان اعلام کرده و بر همین اساس به هیچ عنوان در این قضیه مسامحه ای با متخلفان، متهمان و مجرمان نخواهد داشت.
احمدزاده ضمن هشدار به افرادی که به نحوی این گوشت های وارداتی را قطعه بندی میکنند و در این قضیه فعال هستند گفت: قطعا با این افراد برخورد قانونی صورت خواهد گرفت چون با توجه به اینکه مبدا اولیه ورود گوشت به کشور سیستان و بلوچستان است سپس از این منطقه به کل ایران توزیع انجام میشود این استان مرزبان و پاسبان صیانت از امنیت غذایی در کل کشور محسوب میشود.