
حکیم مهر: در پی انتشار فیلمهایی در فضای مجازی درخصوص گوشتهای چرخکرده تولید شده در برخی از کارخانجات بستهبندی، دبیر انجمن صنعت بستهبندی گوشت و مواد پروتئینی کشور بیانیهای را منتشر کرد.
به گزارش حکیم مهر، متن بیانیه «دکتر مسعود رسولی» به این شرح است:
با عنایت به نشر اکاذیب و فیلمهای خلاف واقع نشر یافته در رسانههای زرد و فضای مجازی درخصوص گوشتهای چرخکرده تولید شده در برخی از کارخانجات بستهبندی عضو انجمن صنعت بستهبندی گوشت و مواد پروتئینی کشور، ضمن محفوظ بودن حقوق حق قانونی، جهت پیگیریهای قضایی، کیفری، حقوقی و قانونی علیه نشردهندگان اکاذیب غیرواقع و خلاف اصول علمی، انجمن متبوع بهمنظور حفظ امنیت روانی جامعه و جلوگیری از تشویش اذهان عمومی و متعاقباً اطلاعرسانی علمی درخصوص محصولات پروتئینی چرخ کرده بدینوسیله اعلام مینماید، بافت گوشت قرمز متشکل از حدود 80 درصد آب بوده و رنگ قرمزی گوشت، ناشی از وجود مادهای بهنام میوگلوبین در بافت و اجزای متشکله آن میباشد و هنگامی که گوشت قرمز چرخ میگردد و بافت آن بهدلیل چرخ شدن، به قطعات ریزتری تبدیل میشود، با شسته شدن آن، میوگلوبین موجود در بافت گوشت قرمز، جدا و خارج شده لذا رنگ گوشت از قرمز به سفید تبدیل میگردد که این امر کاملاً دارای پایه علمی بوده و اساساً هیچ ربطی به کیفیت گوشت، اضافه شدن مشتقات و افزودنیهای غیرمجاز نداشته است.
شایان ذکر است دلیل قرمزی بیشتر گوشت ماده گاو و یا گاوهای پیر، تراکم بالاتر میوگلوبین در آن و همچنین دلیل سفید بودن گوشت مرغ و یا گوشت سایر پرندگان نیز، فقدان میوگلوبین میباشد.
امید است با اطلاعرسانی دقیق و علمی درخصوص اکاذیب نشر یافته و فیلمهای خلاف واقع، از تشویش اذهان عمومی جلوگیری شده و به حفظ سلامت و امنیت روانی جامعه کمک مؤثر صورت پذیرفته و متعاقباً با برخورد قاطع با نشردهندگان اکاذیب از ضربه به پیکر اقتصاد کشور و ایجاد اختلال در روند فعالیتهای کارخانجات و کارگران جداً جلوگیری بهعمل آید.
دبیر انجمن صنعت بستهبندی گوشت و مواد پروتئینی کشور
دکتر مسعود رسولی

پس خیالمان راحت باشد ؟ در مورد سرنوشت گوشت های مرجوعی لطفا صحبت کنید تا خیالمان راحت تر شود .
جناب دبیر آیا درمورد مشگل پیش آمده تحقیق یا رفرانس دانشگاهی مستند وجوددارد درست است گوشت قرمز 75 الی 80 درصد آب وبقیه مواد متشکله پروتئین ها هموگلوبین میوگلوبین ویتامین ها مواد معدنی وچربی میباشد اصولا گوشت چرخ کرده یک گوشت درجه 4 میباشد که مواد تشکیل دهنده آن قلوگاه گاو عضلات جوشی گاو گردن گوشت های وارداتی وچربی بیش از استاندارد وحتئ دیده شده که از دل گاو سندان مرغ وغیره تهیه میگردد درحال حاضر بیشتر تولیدات واحد های بسته بندی تولید گوشت چرخ کرده میباشد گوشتهای چرخ کرده مرجعی را درکنار مصرف میکنید بیایید بامردم صادق باشید براساس اظهار شما پش گوشتهای خورد شده خورشتی هم پس از شستشو باید سفید شود گوشت چرخ کرده را اکثر مردم مستضعف بخاطر پایین بودن قیمت خریداری میکنند باسلامت مردم بازی نکنید اصطلاحات غیر رفرانسی ارائه ندهید بگذارید مثل گذشته گوشت را درحضور مشتری چرخ کنند رضایت مصرف کننده شرط است بامردم صادق باشید
سلام کاملا حقیقت دارد ...................
واقعا کیفیت گوشت های چرخ کرده پایین است
با شستن گوشت سفید می شود مگر امکان دارد؟؟؟
|
آقای محترم مگر گوشت را بعد از چرخ کردن برای مصرف شستشو میدهند ؟ شستن گوشت چرخ کرده شوخی وبه نوعی مضحکه کردن است
برادر شما چه میدانید درواحد های بسته بندی چه میگذرد بسته گوشت را آرایش میکنند ودرفروشگاها ارضه میکنند چرا اینقدر تولید گوشت چرخ کرده زیاد شده بخاطر محتویات آن وچه سود خوبی دارد حتی از لخته خون هم برای تغیر رنگ ومشتری پسندی استفاده میکنند مسئولین دامپزشک مستقر دربسته بندی اختیاری درقضوت ندارند بخاطر اینکه از نظر حقوق وابسته هستند واقعآ درخت مصرف کننده چه ظلمی میشود آن سخنگوی اتحادیه بسته بندی هم که شعار میدهد سازمان دامپزشکی وکارشناسان آن باید کلیه بسته بندی ها را نظارت نماید انشالله که مسئولین بفکر مصرف کننده باشند
هروقت گوشت چرخکرده بسته بندی از برندهای معتبرخریدم بوی خاصی میداد شبیه بوی موادضدعفونی کننده و........