کد خبر: ۸۰۰۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: در پی انتشار فیلم‌هایی در فضای مجازی درخصوص گوشت‌های چرخ‌کرده تولید شده در برخی از کارخانجات بسته‌بندی، دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور بیانیه‌ای را منتشر کرد.

به گزارش حکیم مهر، متن بیانیه «دکتر مسعود رسولی» به این شرح است:

با عنایت به نشر اکاذیب و فیلم‌های خلاف واقع نشر یافته در رسانه‌های زرد و فضای مجازی درخصوص گوشت‌های چرخ‌کرده تولید شده در برخی از کارخانجات بسته‌بندی عضو انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور، ضمن محفوظ بودن حقوق حق قانونی، جهت پیگیری‌های قضایی، کیفری، حقوقی و قانونی علیه نشردهندگان اکاذیب غیرواقع و خلاف اصول علمی، انجمن متبوع به‌منظور حفظ امنیت روانی جامعه و جلوگیری از تشویش اذهان عمومی و متعاقباً اطلاع‌رسانی علمی درخصوص محصولات پروتئینی چرخ کرده بدینوسیله اعلام می‌نماید، بافت گوشت قرمز متشکل از حدود 80 درصد آب بوده و رنگ قرمزی گوشت‌، ناشی از وجود ماده‌ای به‌نام میوگلوبین در بافت و اجزای متشکله آن می‌باشد و هنگامی که گوشت قرمز چرخ‌ می‌گردد و بافت آن به‌دلیل چرخ شدن، به قطعات ریزتری تبدیل می‌شود، با شسته‌ شدن آن، میوگلوبین موجود در بافت گوشت قرمز، جدا و خارج شده لذا رنگ گوشت از قرمز به سفید تبدیل می‌گردد که این امر کاملاً دارای پایه علمی بوده و اساساً هیچ ربطی به کیفیت گوشت، اضافه شدن مشتقات و افزودنی‌های غیرمجاز نداشته است.

شایان ذکر است دلیل قرمزی بیشتر گوشت ماده گاو و یا گاوهای پیر، تراکم بالاتر میوگلوبین در آن و همچنین دلیل سفید بودن گوشت مرغ و یا گوشت سایر پرندگان نیز، فقدان میوگلوبین می‌باشد.

امید است با اطلاع‌رسانی دقیق و علمی درخصوص اکاذیب نشر یافته و فیلم‌های خلاف واقع، از تشویش اذهان عمومی جلوگیری شده و به حفظ سلامت و امنیت روانی جامعه کمک مؤثر صورت پذیرفته و متعاقباً با برخورد قاطع با نشردهندگان اکاذیب از ضربه به پیکر اقتصاد کشور و ایجاد اختلال در روند فعالیت‌های کارخانجات و کارگران جداً جلوگیری به‌عمل آید.

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور

دکتر مسعود رسولی

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۹
0
1
پس خیالمان راحت باشد ؟ در مورد سرنوشت گوشت های مرجوعی لطفا صحبت کنید تا خیالمان راحت تر شود .
نظر شما
ادامه