کد خبر: ۸۰۲۰۴

حکیم مهر: جمعی از کوهنوردان هنگام صعود به یک قله گنبدباز نطنز یک حلقه افعی دوشاخ مشاهده کردند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر انجمن حافظان محیط‌زیست بادرود گفت: باتوجه‌به وظیفه حفظ محیط‌زیست صعودکنندگان هیچ آسیبی به این افعی نزده و به حال خودش رها کردند.

«عبدالعظیم شکاری» افزود: وقتی وارد طبیعت یا کوه می‌شویم، سعی کنیم از مسیر مشخص شده (رچ) استفاده کرده تا گونه‌های گیاهی آسیب نبینند و در صورت مشاهده هر نوع حیوان، با حفظ آرامش، فاصله بگیریم تا استرس و ترس بر آن حیوان وارد نشود.

وی گفت: به‌طورکلی دو نوع افعی داریم، افعی دوشاخ و افعی دوشاخ حفره‌دار که از نظر اندازه کوتاه و ضخیم بوده و سرشان کاملاً مثلثی شکل است.

شکاری ادامه داد: در کوه و کویر، تعداد افعی‌ها محدود، نسلشان در معرض انقراض نیست.

وی گفت: زهر افعی دوشاخ حفره‌دار که در کویر زندگی می‌کند خیلی خطرناک‌تر از افعی کوهستان است و افعی‌ها در حوزه شهری و روستایی و مزارع زندگی نمی‌کنند.

مدیر انجمن حافظان محیط‌زیست گفت: محل سکونت افعی‌ها در ارتفاعات کوه‌های نطنز و محل سکونت افعی‌ها در بادرود، در حوزه قلعه گرماب بعد از معدن بند نرگس است.

 

نظر شما
ادامه