کد خبر: ۸۰۴۶۰

حکیم مهر: یک پژوهش که انجام آن ۵۲ سال به درازا کشیده، از ارتباط میان خوردن تخم مرغ و بهبود حافظه در زنان پرده برداشته است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از دویچوله فارسی، در این مطالعه که نتیجه آن از سوی گروهی از دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در نشریه علمی Nutrients چاپ شده، آمده است خوردن تخم مرغ به حفظ عملکرد شناختی در میان زنان کمک می‌کند.

دانشمندان آمریکایی از دهه‌ها پیش به منظور کاهش جمعیت مبتلایان به بیماری‌های شناختی دست به تحقیقات مفصل زده‌اند.

در این پژوهش ۵۰۰ زن و ۳۰۰ مرد شرکت کرده و تمرین‌های ذهنی از جمله به یاد آوری خاطرات، طول زمان تمرکز و مهارت‌های زبانی را انجام داده‌اند.

نتیجه تحقیق مشخص کرده، زنانی که هفته‌ای پنج عدد یابیشتر تخم‌مرغ مصرف کرده‌اند، عملکرد بهتری در تمرین‌های ذهنی از جمله مهارت‌های زبانی نشان داده‌اند.

یکی از موادی که در تخم مرغ وجود دارد کولین(choline)  نام دارد که یک ماده مغذی مهم برای عملکرد سالم مغز محسوب می‌شود و به گفته این تیم تحقیقاتی به احتمال زیاد در کند شدن فرایند افول عملکرد شناختی شرکت‌کنندگان دخیل بوده است.

 

نظر شما
ادامه