حکیم مهر: دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران از کارخانه تهران همبرگر (مام) بازدید کردند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، به منظور ارتقاء سطح علمی و آشنایی دانشجویان با کارخانجات صنایع غذایی و برقراری ارتباط میان صنعت و دانشگاه، دانشجویان دکتری عمومی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران به همراه دوتن از اعضای هیات علمی گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی «دکتر آخوند زاده» و «دکتر خنجری» از کارخانه تهران همبرگر (مام ) روز سه شنبه بیستم آذر ماه ۱۴۰۳ بازدید به عمل آوردند.
شایان ذکر است در این بازدید دانشجویان دانشکده از نزدیک با فرایند تولید همبرگر آشنا شدند و در جریان جزییات روند تولید و بسته بندی این محصولات قرار گرفتند.همچنین مدیران و کارشناسان تولید کارخانه به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند.