امنیت غذایی یعنی غذای کافی برای فرد وجامعه وجود داشته باشد وصرفا تایید کننده ایمنی غذایی که در برگیرنده بهداشت ومخاطرات بهداشتی نمی باشد به زبان دیگر شکم سیر باشد ولو با کاه پر شود
پاسخ ها
جلیل
||
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
بله منظور تامین مواد غذایی کافی هست ولی بدون ایمنی و نظارت بهداشتی تولید دچار مشکل خواهد شد و باعث از بین رفتن وضایع شدن تولید میشه درکنار تولید حتما باید ایمنی و ccpها که باعث اختلال در فرایند تولید میشه در نظر گرفته بشه ورفع بشه