کد خبر: ۸۱۱۷۵
تعداد نظرات: ۵۲ نظر
نگاه شما:
ماهیت برگزاری این انتخابات برای بیشتر همکاران ناشناخته است، در حالی‌که ذاتاً این انتخابات باید برای مقامات و مسئولین ناشناخته و غیرمنتظره باشد!

مقدمه‌ای بر اغراض انتخابات نماینده صنفی کارکنان دولتی دامپزشکی

نویسنده: امضا محفوظ

اگر انتخابات نماینده صنفی کارکنان در اداره شما هم برگزار شده، پس این مقاله مخصوص شماست و خواندنش به نخواندنش می‌ارزد. قریب به دو هفته است که موضوع جدیدی از سوی دکتر رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور با فوریت بالا مطرح گردیده و در مسیر اجرا شدن است: انتخاب نماینده صنفی کارکنان ادارات کل دامپزشکی استان‌ها. به نظر می رسد مکاتبات معدودی در این زمینه وجود داشته باشد؛ هیچ‌یک از مکاتبات صورت گرفته به صورت عمومی برای کارکنان ادارات منتشر نشده و صرفا در اختیار مقامات و مسئولین بوده است و به همین دلیل ماهیت برگزاری این انتخابات برای بیشتر همکاران ناشناخته است، در حالی‌که ذاتاً این انتخابات باید برای مقامات و مسئولین ناشناخته و غیرمنتظره باشد! ولی اگر سوال شما این است که شورای صنفی کارکنان بخش دولتی برای اولین بار است که تشکیل می‌گردد، پاسخ درست به سوال شما «خیر» است! چرا که قبلا در دانشگاه‌ها تشکیل گردیده و همچنین لازم به ذکر است که  این مهم در حوزه دامپزشکی در پاسخ به نیاز همکاران و تجربه آنان در تشکیل گروه‌های تلگرامی و واتساپی برای پیگیری‌های تسری و حق و حقوق که بصورت غیرمنسجم و پراکنده در بستری نامناسب بود، ایجاد و در حال پیگیری است.

تاریخچه، نماینده صنفی یا شورای صنفی؟:

راستش را بخواهید تاریخچه تشکیل شورای صنفی ذیل دپارتمان‌های دولتی به دانشگاه‌های کشور باز می‌گردد. اساسنامه پیشنهادی «شورای صنفی کارمندان دانشگاه­ها، مؤسسات و مراکز آموزشی و پژوهشی وابسته به آموزش عالی» در اوایل دهه هشتاد به پیشنهاد تعدادی از کارمندان به عنوان اعضای هیئت مؤسس تدوین شد و در اولین گردهمایی «سال ۱۳۸۲» با حضور نمایندگانی از دانشگاه­ها در قالب مجمع عمومی به تصویب افراد حاضر رسید و به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

شورا با نام «شورای صنفی کارمندان به مدت سه سال» فعالیت داشت که به دلیل مشکلات متعددی از جمله پراکندگی جغرافیایی و نبود وسایل ارتباط جمعی مناسب، تعداد کم شوراهای صنفی و عدم حمایت دانشگاه­ها، غیرفعال شد لیکن با گذشت بیش از یک دهه و افزایش تعداد شوراهای صنفی کارمندان در دانشگاه­های مختلف سراسر کشور و ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت آنها، ضرورت احیا و فعالیت مجدد شورا بیش از پیش احساس می‌شد. دقیقا به خاطر دارم که در دوره دانشجویی شورای صنفی دانشجویان دانشکده دامپزشکی نیز تشکیل گردید که اگر اشتباه نکرده باشم، «دکتر اشکان مرجانی» به عنوان اولین رئیس شورای صنفی دانشجویی دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در سال 1379 انتخاب گردید و یکی از مهمترین خروجی‌های آنان چاپ مجله علمی دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران بود.

وظایف و ترکیب احتمالی کمیسیون های شورا:

جدای از اینکه شورای مورد نظر دکتر رفیعی‌پور چه وظایفی بر عهده خواهد داشت، اهداف و سرفصل‌های ذیل می‌تواند به عنوان بسترهایی که کارکنان را برای رساندن صدایشان به مدیران و کمک به سازمان و ادارات کل جهت نیل به اهداف سازمانی و یا صیانت از حق و حقوقشان در برابر دست‌اندازی و کج‌سلیقگی‌های فردی و گروهی یاری رساند، مد نظر قرار گیرد:

·      کمک به ارتقای شأن و جایگاه علمی، اجرایی و مدیریتی سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی استان‌ها

·      تلاش برای ایجاد فضای صمیمی و شاداب و تقویت تعامل و همدلی بین کارمندان با مسئولان سازمان و ادارات کل برای پیشبرد اهداف سازمانی

·       تلاش در جهت ارتقای سطح مشارکت و همکاری کارمندان و مدیریت سازمان و اداره کل

·       تلاش در جهت حفظ شأن و منزلت کارمندان و ارتقای جایگاه اجتماعی، علمی، فرهنگی و معیشتی آنان

·       تلاش همه‌جانبه برای شفاف‏سازی و روان‏سازی گردش اطلاعات، حمایت از حقوق مادی و معنوی جمعی و فردی کارمندان اداره کل و پیگیری لازم جهت تحقق قوانین و مقررات برای ایجاد فضای مناسب جهت انجام بهتر وظایف محوله

·       ارائه نظر مشورتی به مدیریت اداره کل و سازمان در خصوص سنجش و ارزیابی مستمر کیفیت اجرای قوانین، مقررات، آیین‏نامه‏‌ها و مطالبات حقوقی، آموزشی، رفاهی جاری و آینده کارمندان در تمامی سطوح شغلی

·      بررسی کارشناسانه مسائل و مشکلات صنفی کارمندان با استفاده از روش‏های مختلف از جمله مراجعه به افکار عمومی آنان و انعکاس شایسته آن به مسئولان اداره کل و سازمان مرکزی

 بر همین اساس و به زعم اینجانب بر اساس این وظایف می‌توان کمیسیون‌های هفت‌گانه‌ای را برای این شورا در نظر گرفت: رفاه، تعاون، ورزش و سلامت، مالی، اداری، آموزش، بازنشستگان

آنچه در سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل استان‌ها اتفاق افتاد:

تنبلی و امساک و یا وقت نگذاشتن مدیران کل استان‌ها برای تشکیل جلسات هم‌اندیشی و استماع مشکلات کارکنان چه بصورت فردی و یا گروهی از جمله دلایل مهمی بود که سازمان دامپزشکی را متقاعد ساخت تا در مدت زمان کوتاهی مکاتباتی برای فراهم ساختن زمینه این امر مهم به ادارات کل استان‌ها ارسال نماید، در حالی‌که سه‌شنبه‌های هر هفته درب اتاق آنان بر روی ارباب رجوع باز است تا مشکلات آنان را گوش داده و دستور رسیدگی بدهد، تو گویی ایشان فقط مدیر کل ارباب رجوع است نه کارمندان.

پس از ارسال این مکاتبات از سوی سازمان کارکنان ادارات کل بصورت شفاهی در جریان قرار گرفتند که انتخاباتی هست و نماینده صنفی از میان ایشان می‌بایست انتخاب شده و به سازمان دامپزشکی کشور معرفی گردد تا سپس در آنجا هم انتخاباتی صورت بگیرد و از سراسر کشور در تعداد انگشتان یک دست نمایندگانی برای نمایندگی صنفی کارکنان انتخاب شوند.

در حال حاضر این انتخابات برگزار گردیده و استان‌ها یک به یک در حال اعلام نتایج انتخابات به صورت عمومی می‌باشند.  بررسی افراد انتخاب شده و رویه برگزاری نتایج مهمی را به دست می‌دهد که می‌تواند دیدگاه مناسبی به ریاست محترم سازمان دامپزشکی کشور جهت بازنگری و اجرای مجدد قوی‌تر این طرح ارزشمند منتقل نماید. بر این اساس موارد ذیل به اطلاع ایشان و همکاران می‌رسد.

نتایجی که ممکن است کمک‌کننده باشد:

1- قبل از هر چیز باید عنوان کنیم که ما در هر استان نیازمند شورای صنفی هستیم نه نماینده صنفی، چرا که تجربه نشان داده نماینده صنفی معمولا به لابی‌گری گروهی یا پیگیری امور و اهداف شخصی منتهی می‌شود و بدیهی است که ترکیب این شورا در استان با شورای مرکزی که متشکل از نمایندگان شورای استان‌ها و در سازمان تشکیل می‌گردد، متفاوت خواهد بود.

2- اطلاع‌رسانی و در اختیار قرار دادن مکاتبات، قوانین و صورتجلسات مربوط به این رویه ارزشمند جزو اصل شفاف‌سازی بوده و نباید فقط در دسترس افراد خاصی که معمولا جزو مسئولین می‌باشند، قرار گیرد.

3- نگارش اساسنامه شورای مرکزی و شوراهای استانی و انتشار آن به منظور اصلاح و به روز رسانی از سوی کارکنان مهمترین اصل تشکیل چنین شوراهایی می‌باشد چرا که اگر اساسنامه نباشد، مشخص نیست کارکنان حول چه محوری گرد هم خواهند آمد.

4- وجود شورای مستقل از شورای مرکزی سازمان دامپزشکی کشور در هر یک از ادارات کل ضروری و لازم است، چرا که علاوه بر سازمان دامپزشکی بسیاری از مسائل و مشکلات استانی و محلی بوده و در صورتی که شورا فقط به صورت مرکزی و در سازمان باشد، وقت و اراده لازم برای پیگیری مشکلات استانی و محلی وجود نخواهد داشت؛ به عبارت دیگر بسیاری از مشکلات همکاران مربوط به عدم اطلاع‌رسانی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها، برداشت‌ها و اعمال نظر فردی مسئولین استانی بر روی دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها و روتین‌های اداری است و وجود شورایی از نمایندگان کارکنان در برابر این دست از مشکلات بسیار راهگشاست.

5- از آنجایی‌که موارد مبتلا به همکاران در هفت حوزه رفاه، تعاون، ورزش و سلامت، مالی، اداری، آموزش و بازنشستگان می‌باشد، تشکیل کمیسیون‌های مربوطه در شورای مرکزی سازمان از خواسته‌های اصلی همکاران می‌باشد.

6- مقید بودن قانونی مدیر کل و معاونین و رؤسای ادارات ستادی بر تشکیل جلسه با شورای صنفی کارکنان و لزوم پاسخگویی به خواسته‌های آنان.

7- از آنجایی‌که تمام وظایف این شورا چه در بعد استانی و چه در بعد کشوری آن مربوط به تعامل و برگزاری جلسات با مدیران استانی و سازمانی و وزارتی است، بنابراین در بعد استانی حضور مدیران ستادی در ترکیب شورای استانی کاملا بی‌معنی و مصداق تضاد منافع می‌باشد، مثلا تصور کنید رئیس اداره رفاه و کارگزینی یک اداره کل رئیس شورای صنفی استان خودش باشد؛ خوب اینجا این بزرگوار خودش باید مطالبه کند و خودش هم پاسخگو باشد، یعنی در دو طرف میز مذاکره یک نفر خواهد نشست که نتیجه آن تشکیل‌نشده پیداست. ایضا همین وضعیت در خصوص معاونین توسعه و سلامت و سایر رؤسای ادارات ستادی ادارات کل نیز صادق است.

8- مطابق با رویدادهای ثبت شده که استعلام آن به راحتی امکان‌پذیر است، در برخی ادارات نامه ریاست محترم سازمان در خصوص برگزاری این انتخابات ساده که نتیجه آن چیزی جز کمک به مدیریت بهتر ادارات کل و سازمان نبود، برخی مدیران کل و معاونین استان‌ها را به مود انتخابات کشوری برده و برنامه‌ریزی‌ها و لابی‌های گسترده و جلسات متعدد فشرده حتی با کسانی که ظاهرا با آنها مشکل داشته ولی در اصل این‌گونه نبوده، برای این انتخابات تدارک دیدند تا نماینده مورد نظر آنان به این افتخار! نائل گردند. خوب مدیران عزیز (تی بلا می سر)، نمایندگان مورد نظر شما هم اکنون نیز در چرخه مدیریت هستند و تاثیرگذاری لازمه را دارند و برای داشتن آنها کنار خودتان نیاز به انتخابات نبود و از همه مهمتر نیاز به اینهمه لابی و برنامه‌ریزی نبود؛ به کارمندانتان می‌گفتید کنار می‌کشیدند تا نماینده مورد نظر شما در یک انتخابات تک‌کاندیدایی رای بیاورد.

9- روش برگزاری انتخابات در برخی شهرستان‌ها و استان‌ها بیشتر به رولت روسی شباهت داشت، یعنی رئیس یک اداره ستادی و یا شهرستان که کلا با خودش پنج نفر هستند بر رای دادن کارمندان خود نظارت داشت و نتایج را هم خودش صورتجلسه نمود؛ حالا شما اگر جرات دارید نام دیگری بجز کاندیدای مورد نظر رئیس را بنویسید، چرا که پس از نوشتن از تمامی آن حقوق هفتگانه بند سوم محروم شده و به سیبری تبعید خواهید شد.

10- در نظر بگیرید در میان اسامی کاندیداها، رئیس اداره امور عمومی یا معاون اداره وجود دارد؛ خواه ناخواه قسمت مهمی از آرای مکتسبه توسط ایشان متعلق به جایگاه اداری آنان است نه خصوصیات مطالبه‌گری آنان و افراد از روی ترس که مبادا مشکلی برایشان ایجاد گردد و یا تملق و به منظور گرفتن فلان امتیاز و یا حل بهمان مشکل و یا فشار اطرافیان مدیر نامبرده به وی رای خواهند داد و نتیجه چنین امر مبارکی مخدوش بودن ذات این انتخاب است.

11- بسیاری از افراد یکی دو سال است که به یک استان مامور یا منتقل شده اند و هنوز نام بسیاری از شهرستان‌های استان جدید خود را نمی‌دانند ولی داعیه نمایندگی صنفی کارکنان این استان جدید را دارند.

12- در صورتی که شرایط  بند 7 تا 11 در استانی محقق شده باشد، علاوه بر اینکه این شرایط ایجاد اینرسی بیشتری برای حل مشکل کارکنان در برابر بی‌قانونی‌های احتمالی خود این مدیران و مسئولین ایجاد می‌کند. همچنین سیگنال‌های درستی از مشکلات موجود در استان به شورای مرکزی مستقر در سازمان و در نتیجه به مدیران سازمان دامپزشکی منتقل نکرده و کلیه اهداف ذکر شده در پاراگراف اهداف شورا ابتر مانده و شوراهای استانی و کشوری خاصیت خود را از دست می‌دهند و نه تنها وجود این شورا کمکی به مدیران سازمان و استان‌ها نمی‌کند، که خود تبدیل به معضل جدیدی خواهد شد.

13- بازنشستگان نیز می‌توانند ذیل این شورا قرار گرفته و تمامی مطالبات خود را پیگیری نمایند.

بنابراین پیشنهاد می‌گردد تا پس از نگارش اساسنامه و ثبت آن در انتخاب کاندیداها و شرایط احراز  آن و جلوگیری از پدید تعارض منافع تجدید نظر نموده و انتخابات را با شرایط استانداردتری تکرار نمایید تا یک تشکل قوی و منسجم داشته باشید که صیانت آنها از حق و حقوق همکاران موجبات تقویت عملکردی و حرفه‌ای سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل را فراهم آورد.

 

انتشار یافته: ۵۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۸
1
49
خیلی جدی نگیرید؛ نهایتا دو تا جلسه برگزار میشه در ثانی الان فقط خواجه حافظ شیرازی هست که مشکلات پرسنل دامپزشکی را نداند چه رسد به ریس سازمانی که قبلا هم ریس بوده و مدیرکل هم در دو مقطع قبل و بعد از ریاست بوده هم در مرکز هم در استان مرزی. مهم حل مشکلات است نه بازگویی آن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
دقیقا!
مصداق «آفتابه لکن هفت دست، شام و ناهار هیچی»
کامیاب قیصربیگی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
سلام.
این مسائل فقط و فقط برای سرپوش گذاشتن به نداشتن برنامه و توان حل مشکلات است .
رئیس جمهور تغییر کرده ولی سازمان دامپزشکی هیچگونه تغییری نکرده نه در نیروی انسانی و نه در برنامه ها .
واقعا چقدر بی تفاوتی در خصوص حل مشکلات .
واقعا در سازمان دامپزشکی معلوم نیست چه کسی رییس جمهور است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۸
3
34
این نوع رای باطل است
چون مسئول در ادارات کل نامزد شدن و برگه رای گیری مشخص بود مال کیه نظارت درستی صورت نگرفته میشه براحتی اثباتش کرد
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۳:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۸
1
20
در استان ...... .....ی رو انتخاب کردن که دو سال از سازمان جهادکشاورزی استان مامور شده اومده اداره کل دامپزشکی.. . ایشان حتی نام کارمندان ‌هرشهرستان رو بلد نیست چطور می توان مطالبه همکاران را داشته باشه... از اتفاقات انتخابات مسخره ای هم که تعریف نکنیم...خود مدیر کل و معاونان در انتخابات شرکت نکردن.. نحوه تبلیغات و برگزاری و نظارت هم خنده دار بود و......
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
نماینده صنفی باید مثل صنفهای داروخونه و درمانگاه تشکیلاتش خارج از اداره باشه تا قوی تر باشه البته اونم خود رییس نظام یکی از استانا ........ دوره قبلی شد رییس صنف درمانگاه کلا شهرستان زیاد کارایی نداره همون تهران فقط داشته باشه مثلا مشکلات از صنف دفاع کنه بهتره
دامپزشک
|
France
|
۲۳:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۸
17
7
هر گلی با الباقی شوراها به سرمون زده شد و باعث پیشرفت شد تو مسئولین فنی،داروخانه،کلینسین ها تو این شوراهم خواهد شد.
خدا زودتر بازنشستتون کنه کل اداراتتون با ۲نفر دور کاری قابل گردوندن هست بیخودی بیت المال و میکنن حقوق تو جیب کارمند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
چقدر این حقوق کارمندان دامپزشکی توی گلوی بعضیها گیر کرده
روانپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
کلینیک شما هم بایک تکنسین قابل گردوندن هست البته یقینا کلینیسین نیستی یک مسئ.ل فنی غیر حضوری هستی که پول مفت میگیری و مهر تو در اختیار کار فرما قرار میدی اسمتم گذاشتی دامپزشک
khas
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
دقیقا چون خودش فقط مهرشو گذاشته فکر میکنه همه جا باید همینجوری باشه
علی علمدار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
سلام به شما همکار گرامی، شما دوست عزیز خیلی بی‌انصاف تشریف دارید و از حقایق کاملا به دور هستید، شاید هم نوشته شما یک طنزی بوده برای خندیدن. کدام کار ادارات دامپزشکی با دو نفر دورکاری انجام می‌شود؟ واکسیناسیون روزانه همکاران مبارزه در دورترین نقاط کشور، سل و بروسلوز در دامداری‌های صنعتی، مشمشه در اسب داری‌ها، پایش روزانه بیماری‌های دام، طیور و آبزیان، نمونه برداری از موارد مشکوک، نظارت بر کشتارگاه‌ها، واحدهای بسته بندی، کارخانجات و واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی، سروکله زدن با دستگاه‌های قضایی و پلیس جهت کنترل موارد قرنطینه‌ای و تخلفات، نظارت بر درمانگاه‌ها، داروخانه‌ها، مراکز مایه کوبی و آزمایشگاه‌ها، کدام یک؟ اگر شما مسئول فنی هستید این را بدانید که شما هم در بخشی از این فعالیت‌ها سهیم و شریک هستید. مطالبه‌گر باشید نه بی‌انصاف. آیا شما حاضرید که شب به عنوان ناظر دولتی‌ در کشتارگاه طیور نظارت کنید و صبح مجددا در اداره حضور داشته باشید؟ آیا حاضرید به اندازه همکاران زحمت کش در سراسر کشور مستقیم با موارد هاری، سل، بروسلوز، مشمشه و آنفلوانزا روبرو شوید؟ آیا حاضرید خطر درگیری بروسلوز را به جان بخرید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
1
21
در استان ...... معاون ......... کاندید شدند و از ..... رای ....... رای با رودربایستی آوردند. سوال اینجاست ایشان یا معترض به وضع موجود هستند یا خواستار حفظ وضع موجود؟. بهتر بود ایشان شرکت نمی‌کردند و فرد دیگری می آمدند در کنار ایشان قرار می‌گرفتند و یکی در بخش اداری به امور رسیدگی میکرد و فرد منتخب کمک حال ایشان بود در جاهایی که معذوریت هایی وجود دارد چگونه ایشان می‌تواند مطالبه گری کند. غیر از اینکه داره برنامه میریزه برای مدیر کلی آینده یا رفتن به سازمان. و این وظیف ی سازمان است که از شرکت این افراد جلوگیری می‌کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
آقا شما هر کی بشه یک داستانی داری دیگه
معاون بشه همینه
رییس امور رفاهی بشه میگه فقط برای خودش چونه میزنه
دامپزشک باشه میگی فقط برای دکترها کار میکنه
دامپزشک نباشه میگین فقط هوای سایر رده ها رو داره
امور اداری باشه میگین فقط دنبال زنده کردن حقوق خودشون هستن
پس لطفا بدون توجه به این مسایل به کسی که میدونین واقعا کاربلد هست رای بدید کسی که قبلا امتحانشو پس داده باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
1
21
آقای رئیس نمی‌توانند احکام صادره را امضا کنند چون غیر قانونی است و .............
این تشکل در هیچ کجا ثبت نشده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
ما هم همین مشکل رو داشتیم رییس شبکه کاندید شد و همه رای ها رو هم دید اما دلیل نمیشه بخاطر این چیزها ادم شخص درست را انتخاب نکند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
شورای صنفی دانشجویی مصوبه بالا دستی داشت ، شورای صنفی کارمندان رو کی اختراع کرد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
3
26
در بعضی از استانها نفر مورد نظر خودشون به روسای شهرستان وستادی وهمکاران دیکته شده بود وکارمندان با توجه به شرایط موجود مجبورشدند به کاندیدای مورد نظر رای بدهند تا بعداز از انتخاب نهایی بتوانند صرفا منویات مدیریت را پیش ببرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
کارمندی که مجبور به رای دادن به کاندیدای مورد نظر مدیر کل باشد لیاقت داشتن نماینده صنفی ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
9
17
سلام
فکر می کنم راه را اشتباه داریم می رویم
در حقیقت بیشتر این وظایف از وظایف بازرس معتمد است
باید دوباره در رابطه با انتخاب بازرس معتمد(نه انتصاب توسط مدیر کل) برنامه ریزی شود چون بازرس معتمد یک جایگاه قانونی است
و مشکل ما در حال حاضر در استانها عدم توانایی . عدم شجاعت .عدم آگاهی از وظایف و.... بازرس معتمد و در بالا دست معاون بازرسی سازمان است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
بازرس معتمد یعنی معتمد مدیرکل!! مسئول ماست مالی .............. کدام بازرس معتمد از سازمان گرفته تا ادارات کل طرف حق رو گرفتند؟!!
همکار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
بازرس معتمد ، حراست ، گزینش، ... اختلاس ، جعل ، سند سازی... میدونید چرا باوجود این همه اداره های نظارتی، این همه مشکل توی ادارات هست ؟! .......................
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
سلام ،، کجای کاری برادر، بنده گزارشی به بازرس معتمد دادم مبنی بر تخلف یکی از معاونین. ایشون هم رفت گذاشت کف دست معاون... بازرس معتمد یعنی معتمد مدیریت
انسان اولیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
3
20
البته که کل این پروسه یک نمایش است و گوش شنوایی نیست ولی رای گیری عادلانه و سالم بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
دراستان تهران که عادلانه بود ولی شاید کارشان دراینده جواب بدهد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
آزمونی بود برای مدیران کل که دکتر رفیعی پور می تونه از شرایط و نحوه برگزاری انتخابات و از راد انتخاب شده خوب تصمیم بگیره که با کدوم مدیر کل میشه کار کرد و کدوم باید بره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
رای دادن یک کار جهادی و وظیفه همه است مثل واکسیناسیون رایگان در مناطق محروم و مستضعف کن سولقان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
در استان تهران افرادی مرخصی بودن رو به اجبار میاوردن رای بدن این چه جوری عادلانه بود احتمالا خودت که رای آوردی اینو می گی
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
4
26
در هیچ استانی این انتخابات به درستی برگزار نشد و فرد مورد نظر مدیرکل انتخاب شد خوب دیگه این چه معنی داره انتخابات انجام بشه خود مدیرکل نماینده باشه که بهتره اندکی تفکر
پاسخ ها
همکار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
ریاست محترم سازمان ،در تمام استان هایی که مدیرکل با هر ترفندی نماینده خودش را انتخاب کرده شایسته مدیریت نیستند مدیری که به حق و حقوق همکاران خود آگاه نیست لیاقت جایگاه مدیریت را نداشته و ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
در استان فارس انتخابات به صورت آزاد برگزار شد و اتفاقا مديركل محترم با وجود اقبال عمومي اكثريت پرسنل به ايشان، هيچ دخالتي در امور نداشت و گزينه اي كه از اداره كل هم بود دوم شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
استان تهران هم خوب بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
مگه کسی در مورد تهران چیزی گفته که دم به دقیقه میایی میگی تهران خوب بوده تهران خوب بوده اصلا این وسط تهران مگه چقدر اهمیت داره ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
فکر کنم تو تهران یه کاری کرده میخواد بگه هیچی نشده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
11
چقدر ادم باید سست عنصر باشه که بهش دیکته شود
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
26
حرکتی نمایشی بدون هیچ اثر مثبتی در حال و آینده
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
1
12
اگر مدیرکل شایسته انتخاب شود قائدتا باید تمام این امور را متقبل و مرتفع نماید. (بعنوان نماینده عالی و معتمدترین فرد به رئیس سازمان) . حداقل تصور می شود انتخاب یک فرد برای چنین منظوری نمی تواند مشکل گشا باشد. شاید شورای صنفی بهتر بود بنحوی که از تمام رده ها و حوزه های فنی و اداری حضور داشته باشند. از طریق رئیس شورا مسائل و مصوبات پی گیری شود.
ن
|
United States of America
|
۱۹:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
11
در این انتخابات مدیران و افرادی که الان مسئولیت برای پیگیری معیشت کارمندان دارند شرکت داشتند واقعا الان در پست خودشان نمی‌توانند پیگیر شوند که حتما باید نماینده صنفی شوند و بعد پیگیر شوند و بعد اینکه از قشر کاردان و کارشناس درد دل افراد را بیشتر میفهمد ویا میز نشینان اداره کل ها. فرصت تبلیغات هم برای افراد نبود و بیشتر افراد مشخص بودند که کی انتخاب میشود . بازهم انتخابات تمام شده و الان انتخابات کشوری هست باید کاردانها و کارشناسان افراد از جنس خودشان در مجمع داشته باشند تا از حق حقوق خودشان مثل اعزام به خارج دستیاران و تسری صدردصدی در حکم و‌سختی کار و افزایش تعرفه هاو اینها اجرایی شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
2
9
اتفاقا توی اداره ما رئیس اداره جای چهار نفر از همکاران که ماموریت یا مرخصی بودن اسم نوشت و بالای سر بقیه همکاران هم بود و خودش با صد درصد آرا پیروز انتخابات شد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
من نمیدونم فاز اونی که منفی داده چیه؟ شما که اونجا نبودی.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
خود رئیست بوده
کارشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
8
اینکه بنده بعنوان کارشناس با معاون و روسای ادارات میبایست رقابت کنم که همه عزیزان دارای تیم بودند و بالاجبار یا از سر تکلیف و دستور مافوق میبایست به ایشان رای داده میشد و انتخابات را خودش اجرا میکرد جای نقد و مزاح است و مشخص میشود که ما شرایط تمرین دموکراسی را هم نداریم.اما اینکه شما رییس شهرستانی هستید ولیکن کارمندان شهرستان دیگر که بعضا شمارا تابحال شاید ندیده اند و با شما کار نکرده اند بشما رای میدهند خودش ماجرای دیگر...
کارشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
14
جناب مدیر کاندید شده خود گویی و خود خندی الحق که هنرمندی
م
|
Japan
|
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
5
سال ۹۴ متوسط حقوق یک میلیون دویست بود بدون تسری و سکه تمام بهار ۹۵۰ و الان متوسط حقوق بیست میلیون تومان با تسری پنجاه درصدی هست و سکه ۵۷ میلیون تومان و دلار ۸۲ . هرکسی میخواد پیگیر حقوق و مزایا باشد برای کارمندان بداند که چجوری باید تلاش کند تا معیشت کارمندان دامپزشکی را درست کند ما این قول را از شما میخواهیم برای بهبود معیشتمون که بشیم مثل سالهای ۹۴ حداقل باتورم پیشبریم
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
1
7
عزیزانی که از سر تکلیف و اجبار به مدیرشان رای میدهند اگر برایشان مشکل پیش آمد حق اعتراضی ندارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
0
14
کلا کار کار پوپولیستی هستش همه سرکاریم ...................... اینها می دونند نمی تونند کاری بکنند می خوان در نهایت کم کاری رو گردن چها پنج نفر نماینده صنف بندازند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
خیلی موافقم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
1
5
فکر خوبی هست بجای اینکه این همه کارمندان معترض به شرایط باشند و قصد تشکیل کانالهای تگلرامی و ....داشته باشند ،یکنفر که خودش پست مدیریتی داره و دنبال جهش و پرش هست در اداره کل و سازمان می رود از مطالبات همکاران دفاع می کند و مطالبه گری می کنه،
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
0
7
در اداره ما رای باطله بیشتر از رای مدعی همه چیز دان بود
پاسخ ها
همکار سابق
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
قم که اینطور نبود....نفر اول بیشترین رای رو آورد و نفر آخر هم کمترین رای. باطله ها رو هم دادن به نفر دوم!
دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
0
11
آقا من کاری ندارم هدف از این داستان چیه ، ولی عجب تحلیل جامع و کاملی حکیم مهر داشته از این جریان، دست مریزاد
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
0
9
یک مشکل
خودمون بهتر میدونیم که در نهایت نماینده صنفی همانطور که ذکر شده است با اعمال نفوذ مدیرکل و اطرافیان آن انتخاب میشه. تا زمانی که همین مدیر کل هست ضرر زیادش اینه که چیزی تغییر نمی کنه فقط نظرات مدیرکل اکو میشه. اما مشکل زمانی ایجاد میشه که مدیرکل عوض بشه و نماینده پر تحرکش همچنان باقی خواهد ماند . آنوقت کارش میشه ایجاد پاپیچی و مداخلات نا بجا برای مدیرکل جدید خصوصا با عنوان اسمی که دارد (نماینده صنفی کارکنان دولتی) خودش را در دستگاههایی که آشنایی با چارت سازمانی ما ندارند موجه جلوه میدهد.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۴
0
0
چندین سال پیش دستور دادند توهمه ادارات کل اتاق فکر ?تشکیل بشود وشد .عکسای قاب گرفته چندی از همکاران در ورودی ساختمان اداره نصب شد که همان زمان بادیدن بعضی همکاران که درزندگی مشکلات اقتصادی عدیده ای داشتند من بیاد حرف شوپنهاور انداخت که میگفت فکر کردن مخصوص من است که نیاز مالی بهیچوجه ندارم نه مردمی که دهها مشکل مادی و...دارند.
خوب از اتاق فکرها چه خبر؟؟
نظر شما
ادامه