حکیم مهر: «محسن حسینی» مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم پیرو بازرسی کارشناسان بهداشت این اداره در گشت ویژه شبانه اکیپ های بازرسی اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم مقدار ۶۲۸۲ کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیرمجاز و اسکلت مرغ فاسد که به منظور مصرف در کارخانه های فرآورده گوشتی ارسال گردیده بود کشف، ضبط و در واحد تبدیل ضایعات استان معدوم گردید.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم، آحسینی اعلام نمود جهت حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان کارشناسان و بازرسین این اداره بصورت شبانه روزی درحال خدمت و انجام وظیفه می باشند.
لازم به ذکر است همشهریان عزیز می توانند نقطه نظرات ، پیشنهادات و شکایات خود را به سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند و یا با شماره تلفن های ۳۶۶۴۲۷۹۰ و ۳۶۱۲۳۴۵۶ تماس حاصل نمایند.