کد خبر: ۸۱۱۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: بلافاصله پس از گزارش تب برفکی در مجتمع دامداری اسلامیه، تیم‌های دامپزشکی برای نمونه گیری و سایر اقدامات لازم در محل حاضر شدند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر سید محمدعلی سجادی بخشی» مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به کنترل بیماری تب برفکی در مجتمع دامداری اسلامیه گفت: همه ساله واکسیناسیون دام‌ها علیه تب برفکی در دو نوبت انجام می‌شود، اما این مسئله باعث نمی‌شود که بگوییم دام‌ها هیچگاه به این بیماری مبتلا نمی‌شوند.

او افزود: این بیماری در ۱۶ آذر از مجتمع دامداری اسلامیه گزارش شد و در همان ساعات اولیه همکاران دامپزشکی شهرستان فردوس در محل حاضر شدند و اقدامات لازم از جمله نمونه گیری از دام‌ها را انجام دادند.

بخشی با بیان اینکه از ابتدای شیوع این بیماری ۱۷ رأس گوساله در مجتمع دامداری اسلامیه فردوس تلف شده‌اند، بیان کرد: با حضور استاندار خراسان جنوبی در این مجتمع دستوراتی برای این بیماری صادر شد و دامپزشکی نیز همچنان پای کار است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دیروز تیمی ۳۵ نفره از کارشناسان دامپزشکی استان در محل این مجتمع دامداری حاضر شدند تصریح کرد: هزار و ۵۰۰ لیتر مواد ضدعفونی و سایر مواد مورد نیاز برای ضدعفونی کردن دامداری‌ها به اسلامیه ارسال شده و واکسیناسیون دام‌ها نیز مجدداً انجام شده است.

او با بیان اینکه این بیماری بین انسان و دام مشترک نیست عنوان کرد: مردم از خرید گوشت، شیر و فرآورده‌های لبنی نگرانی نداشته باشند، زیرا این بیماری به انسان منتقل نمی‌شود.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
0
1
خدا قوت به شما و دکتر اسماعیلی عزیز
همه میدونن دامپزشکی همیشه پای کار هست ولی کلا برای همه سیستم دامپزشکی عرض میکنم باید قبلش اطلاع رسانی بشه که هر بیماری اتفاق میفته دلیل بر قصور دامپزشکی نیس و متاسفانه موقع بیماری همه اتفاقها میفته به عهده دامپزشکی
خدا قوت و تشکر از زحمات شما
نظر شما
ادامه