حکیم مهر: با تلاشهای بیوقفه و هماهنگی کامل میان انجمن صنفی دامپزشکان علوم بالینی استان گیلان، نظام دامپزشکی استان گیلان، و اداره کل دامپزشکی استان گیلان، فردی به نام ه.ت. که بدون صلاحیت قانونی و با جعل عنوان دامپزشک اقدام به ارائه خدمات غیرمجاز کرده بود، با حکم قضایی به سه ماه و ده روز حبس تعزیری محکوم شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی نظام دامپزشکی استان گیلان، این فرد با فعالیتهای غیرقانونی خود نهتنها به سلامت حیوانات آسیب رسانده، بلکه به اعتماد عمومی نیز خسارت وارد کرده است. همچنین پیگیریهای قانونی در خصوص اتهام جعل عنوان و سایر تخلفات این شخص همچنان ادامه دارد.
نظام دامپزشکی استان گیلان مراتب سپاس و قدردانی خود را از مقامات قضایی که در این پرونده با جدیت همکاری کردند، اعلام میدارد. این دستاورد گامی مهم در راستای حفظ حقوق دامپزشکان و پیشگیری از فعالیتهای غیرقانونی مشابه در استان است.