کد خبر: ۸۱۲۵۳
تعداد نظرات: ۹ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علیرضا رفیعی پور» افزود: اقتصاد دامی بعد از نفت اقتصاد دوم کشور است و با وجود جمعیت ۹۰ میلیونی، پیکره ای به اسم اقتصاد و سلامت داریم که این ۲ بال همیشه تلاش می کند تا هموطنان و اقتصاد بعد از نفت از بیماری ها حفظ شود...

حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: اقتصاد دامی بعد از نفت اقتصاد دوم کشور است که سازمان دامپزشکی در تلاش است تا اقتصاد و سلامت افراد را حفظ کند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر علیرضا رفیعی پور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور در صدمین سال تاسیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی در حوزه اجرایی بیش از ۱۰۰ سال سابقه دارد، گفت: در خصوش موسسه سرم سازی رازی ۱۰۰ سال و دانشکده دامپزشکی حدود ۱۰۰ سال سابقه داریم که بر این اساس می توان گفت در حوزه اجرا سازمان رشد و توسعه چشمگیری داشتیم و در حوزه دانشگاه زیادی روی کردیم به طوریکه بیش از ۲۰ دانشکده داریم و دیگر نیازی به توسعه در این خصوص نداریم، اما در حوزه تحقیقات و تشخیص قطعا نیاز به توسعه و پیشرفت داریم.

او با بیان اینکه دامپزشکی بدنبال ریشه کنی بیماری، درمان، پیشگیری و مبارزه با بیماری است، افزود: بزرگترین حامی موسسه رازی بوده و همواره است چراکه با تولید واکسن های رازی طی یک قرن اخیر شعار پیشگیری بهتر از درمان است، محقق شد.

رفیعی پور با بیان اینکه بدون مولفه واکسن به هیچ وجه حفظ و حراست از سرمایه دامی و تولید فرآورده های خام دامی وجود ندارد، گفت: طی چند سال گذشته رازی افتخار داشته که تکثیر شود به طوریکه ۶ تا ۷ واکسن ساز بخش خصوصی داریم.

رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: اقتصاد دامی بعد از نفت اقتصاد دوم کشور است و با وجود جمعیت ۹۰ میلیونی، پیکره ای به اسم اقتصاد و سلامت داریم که این ۲ بال همیشه تلاش می کند تا هموطنان و اقتصاد بعد از نفت از بیماری ها حفظ شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهداف دامپزشکی در کشور گفت: بنابر وظایف بین‌المللی این اهداف بهداشتی، نظارتی و رصد و دانش است، حال اگر به دنبال رعایت پروتکل‌های بهداشتی، پیشگیری و درمان بیماری‌ها هستیم بزرگترین حامی ما موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه طی چند سال گذشته واکسن سازی زیادی از بخش واکسن سازی رازی در کشور تکثیر شده است، افزود: کشور همچنان به واکسن‌های مصرفی در حوزه طیور و آبزیان نیازمند است که امروز بخشی از آنها وارد می‌شود. البته رسیدن به این واکسن‌ها هم نباید زمان بر باشد و طی ۵ سال آینده باید به بازار عرضه شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تولید واکسن‌های جدید و های تک، گفت: بیش از ۱۰۰ پلتفرم مجوز واکسن در کشور وجود دارد که خیلی از شرکت‌های تولیدی تنها به سراغ ۱۰ تا ۱۵ واکسن می‌روند، در حالیکه این رویه باید تغییر کند و تولید واکسن‌های جدید در دستور کار قرار گیرد.

 

انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
2
16
4 تا دانشگاه برای ایران کافیه. بقیشون باید تجمیع بشن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
2
9
هرم آموزشی مشکل دارد.اکثر دوره های کاردانی دامپزشکی جمع شده یا تبدیل به دکترای عمومی شده لذا حال با تورم وحشتناک دکتر دامپزشک بیکار و کمبود شدید کاردان دامپزشکی روبروییم.
ناشناس
|
France
|
۲۰:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
0
5
خب لطفا و خواهشا جمعشون کنین اضافه ها رو
و
اجازه تاسیس واحدهای جدید دیگه ندین
آموزش هم ببرین زیر نظر وزارت بهداشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
1
6
باید با اساتیدی که به دنبال ایجاد رشته‌‌های جدید و بیشتر هستند برخورد بشه
چه دلنشکده‌ها و چه ارشد و دکتری‌ها که اضافه نشده تا فردی خود برای خود ارتقای علمی جور کند...
یعنی آدم استاد شود به چه قیمت؟!
به قیمت تضعیف جایگاه دامپزشکی...؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
چرا بعضی ها فکر میکنند به محض اینکه خودشان مدرک دامپزشکی گرفتند، دیگر کسی نباید حق داشته باشد دامپزشک شود و همه دانشگاه ها مثل اول انقلاب تعطیل شوند؟ مکه خودت در جایی غیر از دانشکده دامپزشکی درس خوندی؟
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۹:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
اگه دوره های تکمیلی مثل دیپلما راه اندازی بشه بسیار کاراتر و بهتر هست در شرایط کنونی چون استخدام هیات علمی نیست و ۴ سال بدون درآمد ارزش زیادی نداره اما دیپلمای طیور و آبزیان میتونه کارایی بهتری داشته باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
3
3
به امورات خودتان برسید
پاسخ ها
دکترامیرنصرخضرایی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
همین خواهش رامن دارم از شما،به امورات خودتان بپردازید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
0
3
مدیران کل استان ها را تغییر دهید . روحی تازه به سازمان بدهید.
نظر شما
ادامه