کد خبر: ۸۱۲۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: سرپرست شبکه دامپزشکی درگز طی بازدید از کشتارگاه صنعتی شهرستان بر لزوم به کارگیری دو نفر کارشناس علاوه بر دکتر دامپزشک به عنوان بازرس بهداشتی در کشتارگاه تاکید نمود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، «دکتر سعید دلفراز» گفت: برابر دستور العمل های سازمان دامپزشکی کشور میبایست به کارگیری مسئولین فنی بهداشتی که به عنوان بازرس بهداشتی در کشتارگاه ها فعالیت می نمایند متناسب با ظرفیت کشتارگاه باشد. در همین راستا به مجموعه کشتارگاه صنعتی دام شهرستان تاکید گردید جهت نظارت های بیشتر بر محصولات استحصالی در کشتارگاه، علاوه بر دکتر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی میبایست دو نفر کارشناس و یا کاردان دامپزشکی نیز در کادر بهداشتی کشتارگاه حضور داشته باشند.

وی افزود: کشتارگاه صنعتی دام شهرستان درگز دارای ظرفیت اسمی روزانه 250 راس دام سبک می باشد.

 او گفتطی 9 ماه گذشته استحصال 140 تن گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی شهرستان انجام شده که از این میزان 100 تن گوشت گوسفند و 40 تن گوشت گوساله با نظارت و بازرسی مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه و ناظرین عالی استحصال و مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفته است.

 دلفراز، تصریح کرد: همکاران واحد نظارت شبکه بهمراه مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه بصورت مستمر بر مراحل ورود دام زنده، مراحل بهداشتی کشتار و خروج گوشت از کشتارگاه نظارت داشته و نواقص بهداشتی و حمل را به مسئول فنی و مدیریت کشتارگاه اعلام می نمایند تا اقدامات اصلاحی صورت گیرد.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۶
0
0
در کشتارگاه شهرستان مهدیشهرمالک با زورگویی ناظر دولتی وشرعی روانداخت بیرون ودرحال حاضر شهرستان سمنان نیز با الگو برداری ا زمهدیشهر ناظر دولتی وشرعی رو درشرف بیرون کردن میباشد
نظر شما
ادامه