حکیم مهر: تنها میدان دام بردسکن بدون پروانه و مسئول فنی فعالیت می کند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از صدا و سیما، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بردسکن در دیدار با فرماندار بردسکن گفت: روزانه ۳۰ لاشه دام سبک و ۵ لاشه گاو و گوساله و شتر در تنها کشتارگاه بردسکن ذبح میشود و سردخانه کشتارگاه ظرفیت لاشه ۵۰ راس دام سبک و ۲ راس دام سنگین را دارد.
«دکتر جعفر طالبی نیا» افزود: در بخش ماشین حمل و سردخانه کشتارگاه نیز مشکلاتی وجود دارد که صلاحیت بهداشتی کشتارگاه را زیر سوال میبرد.
وی ادامه داد: همچنین ۷۰۰ مورد نمونه گیری برای رصد آنفولانزای حاد پرندگان در ۷ روستای شهرستان بردسکن انجام شده است و اکثر روستاهای شهرستان بردسکن هم اکنون درگیر تب برفکی هستند .
و تقریبا دام های عبور به جنوب کشور از این بردسکن رد میشه بروز تب برفکی در چنین شرایطی طبیعی هست کمبود نیرو و...عوامل رو تشدید میکنه
مدیر کل خراسان جنوبی گفته که بیماری از استان خراسان رضوی اومده یه مسئول دیگه میگه از خراسان جنوبی میاد رضوی
بیچاره اینFMD به حرف کدومتون گوش کنه