کد خبر: ۸۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مجاز مصرف نمک برای انسان، ۵ گرم در روز است؛ در حالی که مصرف روزانه نمک در ایران حدود ۱۵ گرم، یعنی ۳ برابر میزان مجاز است. قسمت عمده ای از نمک مصرفی روزانه ما از طریق نان و برنج وارد بدنمان می شود؛ بقیه آن هم از طریق نمک سفره، و غذاهایی مثل خیار شور، کلم شور، کنسروها، سوسیس و کالباس، چیپس، پفک، چوب شور، پنیر، دوغ، کشک، انواع آجیل بو داده، ماهی دودی و فست فودها به بدن وارد می شود.

امروزه رابطه بین استفاده از نمک و فشار خون بالا، بیماری های قلبی-عروقی و ادم (خیز) اثبات شده است. متخصصان تغذیه توصیه می کنند برای خوش طعم کردن غذاها، از موادی مثل سبزیجات معطر مانند آویشن و شوید، سیر، لیمو ترش، آب نارنج و... استفاده کنیم.

سالم باشیم، درست مصرف کنیم.  

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
|
-
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۰
0
0
چگونه بدون تامل توصیه سازمان بهداشت جهانی را مي پذيريد. آيا كشور ما با كشورهاي غربي يكسان است. آيا كساني كه در مناطق گرمسير زندگي مي كنند بايد همانند كساني كه در مناطق سردسير زندگي مي كنند نمك مصرف كنند. ضمناً نمك دريا طبق تحقيقات فشار خون را بالا نمي برد پس چرا اين مطلب بايكوت مي شود؟
نظر شما
ادامه