کد خبر: ۸۱۴۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: سرپرست معاونت بهداشتی و پیشگیری و مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور و هئیت همراه در استان هرمزگان حضور یافت.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، «دکتر سید سعید حسینی» سرپرست معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از نرسری و و ضعیت اصلاح ساختار مزارع در جهت کاهش و کنترل عوامل بیماری زا بازدید کرد.

ایشان اظهار داشت: ایجاد حوضچه تریتمنت به منظور سالم سازی آب و آماده سازی به موقع مزارع می تواند به طور موثری در کنترل و مدیریت بیماری AHPND موثر باشد.  

دکتر سید سعید حسینی بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی تاکید کرد.

در ادامه سفر یکروزه سرپرست معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از شرکت فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس بازدید به عمل آورد.

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
0
2
در این سفر مرتبط با آبزیان و مزارع شیلاتی ، مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی چه میکند (؟؟؟؟؟؟؟).
نظر شما
ادامه