
حکیم مهر: دادستان عمومی و انقلاب تاکستان از پلمب یک واحد تولیدکننده سوسیس و کالباس غیربهداشتی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «جاوید پورنگ» از پلمب یک واحد تولیدکننده سوسیس و کالباس غیربهداشتی خبر داد و اظهار کرد: بر اساس گزارشهای دریافتی، ابتدا بنده به صورت سرزده در این واحد تولیدی حضور یافتم و از همان مکان با دامپزشکی و مسوولان مربوطه تماس گرفتم تا جهت بازدید و بررسی در محل این کارخانه حاضر شوند.
وی افزود: عدم رعایت استانداردهای بهداشتی، فاجعهبار بودن سردخانههای نگهداری گوشت، عدم استفاده از دستکش توسط کارگران، درج برچسب گوشت قرمز روی محصولات در حالیکه با تغییر دادن رنگ گوشت مرغ، از آن به جای گوشت قرمز در محصولات استفاده میشد، از جمله تخلفات این کارخانه بود.
به گفته دادستان عمومی و انقلاب تاکستان، به دلیل تخلفات صورت گرفته ابتدا سردخانههای این کارخانه پلمب و سپس به دلیل وجود تخلفات متعدد مطابق اختیارات حاصل از ماده ۱۲ قانون سازمان دامپزشکی کشور این واحد تولیدی، توسط اداره کل دامپزشکی استان قزوین پلمب و پرونده قضایی برای آن تشکیل شد.
پورنگ در رابطه با اهمیت و ضرورت شیوه نگهداری، تولید و توزیع و حمل این کالاها مطابق با استانداردهای بهداشتی، عنوان کرد: یکی از مهمترین اولویتهای دستگاه قضایی توجه به امنیت غذایی مردم و برخورد جدی با هرگونه موارد تخلف در این زمینه است.
لذا در این راستا با حضور مسوولان دستگاههای متولی، بازدیدهای مستمر از انبارهای کالاهای اساسی و کارخانجات تولیدی صورت میگیرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، سهلانگاری یا ترک فعل مدیران در شیوه نگهداشت یا تولید خارج از استاندارد، برخوردهای قضایی لازم صورت خواهد گرفت.
وی یادآور شد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و موراد مشکوک، مراتب را با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان و شهرستانها در میان بگذارند تا در سریعترین زمان ممکن به تخلفات رسیدگی و با متخلفان و تهدیدکنندگان بهداشت عمومی جامعه، برخورد قانونی انجام گیرد.به گزارش فارس، در تاریخ ۴ آبان سال ۱۴۰۲ خبری در خصوص پلمب کارخانه سوسیس و کالباس در شهرستان تاکستان در خبرگزاری فارس منتشر شده بود و در جریان بازدید مسوولان وقت از این کارخانه در آن برهه، نیم تن پوست و استخوان مرغ کشف و در محل چاه ضایعات اداره دامپزشکی شهرستان تاکستان معدوم شد.
این از ضعف دامپزشکی هست که دادستانی مستقیم ورود کرده
|
همراه دامپزشکی مراجعه شده است.
|
به سازمان غذا و دارو ارتباط داره که در این زمینه دامپزشکی صرفا با دادستان همکاری کرده و ارتباطی به اداره کل نداره
|
در پاراگراف اول نوشته که ابتدا معاون دادستان در محل حضور یافته و سپس با دامپزشکی و علوم پزشکی تماس گرفته
خوبه فقط رنگ کرده
انشالله بعد یه هفته ده روز دوباره تولید مواد اشغالی که به ملت بدبخت خورانده میشه پرقدرت تر از قبل ادامه پیدا خواهد کرد
چه مارکی هست بگید
کاش یه مسلمان پیدا میشد نام کارخانه تولید سوسیس رو اعلام میکرد تا دیگران خرید نکنند
آقا آیا ساماندهی ناظرین صنایع غذایی با سازمان نظام مهندسی کشاورزی است یا نظام دامپزشکی ؟؟ چون ناظرین دامپزشکی هم دارم و ناظرین صنایع غذایی ( مهندسین صنایع غذایی )
من توی گوگل سرچ کردم شرکت ....... در تاکستانه کارخونش حالا شاید برندهای دیگه هم باشند خودتون سرچ کنین میفهمین
نام محصولاتش پ...........
داداش قبل زمستان چه فصلیه یک آ بزار آخرش.همون فصل خوبه درختا زرد میشه برگاون.درست مثل رنگ رخسار ما.اونا با عشقشون قدم میزنن توی برگا وخش خش برگو میشنون ما با معده خراب این سوسیس کالباس رو میخوریم ویک آ میکشیم اخرش
خیلی بعد بود من ازمردم توقیف کردم وخیلی بعد بود
جالبه که روزانه ۲۰ تن هم تولید داشته و خدا میدونه چقدر به مردم آسیب وارد شده....
ذات که خراب باشه صد بار هم کارخونشون پلمپ بشه تاثیر نداره
چنان شکیل هم بسته بندی میکنن به فکرت نمیرسه یه وقت محصول بی کیفیته!