کد خبر: ۸۱۶۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: در سفر معاونت بهداشتی پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، مدیر کل حوزه ریاست، نماینده تمام الاختیار رئیس سازمان در منطقه چهار، مدیر کل دفتر بهداشت عمومی و مواد غذایی، مدیر کل دفتر بهداشت بیماریهای آبزیان، مدیر کل دفتر مبارزه با بیماری های دامی سازمان دامپزشکی کشور و مدیر کل دامپزشکی استان از کارخانه خوراک دام و طیور مرغ سالم در ارومیه بازدید نمودند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، در این بازدید نحوه اجرای سامانه های بهداشتی ملی و بین المللی رعایت اصول  GMP /HACCP در جریان تولید محصول بهداشتی، آزمایشگاه و خطوط تولید بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت

در این بازدید مهمترین موضوعات و چالش های تولید خوراک دام در این کارخانه از نردیک مورد بررسی قرار گرفت و راهکاری های لازم جهت افزایش بهره وری و افزایش کیفیت خوراک تولیدی ارائه گردید.

همچنین بر اجرای هرچه مطلوب تر ضوابط و مقرارات ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور در استحصال خوارک دام تاکید شد.

شایان ذکر است  در استان آذریایجان غربی بیش از 34 کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت اسمی 2000 تن در روز در استان موجود می باشد و این کارخانه خوارک دام و طیور با ظرفیت سالانه 45 هزار تن در سال فعالیت می کند که یکی از مهمتریت تامین کنندگان خوراک دام و طیور در استان می باشد.

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۲۲:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۳۰
1
0
............ تضاد در پوشش کارکنان و بازدیدکنندگان از یک مرکز !
نظر شما
ادامه