کد خبر: ۸۱۶۵۱

حکیم مهر: بخشدار الموت شرقی گفت: حملات پلنگ از ۴۵ روز گذشته تاکنون در روستاهای بخش الموت شرقی به تلفات ۵۰ راس دام منجر شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از نقطه تسلیم، «اسماعیل سمیعی» یکشنبه شب اظهار کرد: ۱۳ راس دام در حمله پلنگ به روستای زرآباد و ۳۶ راس دام در حمله به روستای طاله تلف شدند.

وی اضافه کرد: اداره کل محیط زیست استان قزوین باید تمهیدات و برنامه ریزی لازم را به منظور حفظ زنجیره غذایی حیات وحش در اولویت قرار دهد.

سمیعی با بیان اینکه روستاییان بخش الموت شرقی از بابت حملات پلنگ نگران شده‌اند، تصریح کرد: مردم روستا از احتمال تکرار مجدد حمله‌ای از سوی پلنگ مشابه با اتفاق روستای طاله نگران هستند.

این مسوول ادامه داد: همه ما موظف هستیم در کنار حفظ این گونه‌های با ارزش جانوری، شرایطی را فراهم کنیم که دامداران و کشاورزان نیز در آسودگی خیال به فعالیت بپردازند.

بخشدار الموت شرقی خاطرنشان کرد: این نخستین مرتبه است که با حملات پلنگ به این شکل در بخش الموت مواجه هستیم و چنین مواردی قبلا مسبوق به سابقه نبوده است.

گفتنی است، پلنگ‌ها در ۴۵ روز گذشته ۲ مرتبه به بخش الموت از توابع شهرستان قزوین و یک مرتبه به روستایی در شهرستان آبیک حمله کردند.

 

نظر شما
ادامه