کد خبر: ۸۱۶۹۸

حکیم مهر: رییس مرکز بهداشت تربت حیدریه از پلمب یک واحد مرغ بریان عرضه‌کنندهٔ مرغ فاسد در این شهرستان خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «مرتضی عباسی» اظهارکرد: به دنبال ثبت شکایت در سامانهٔ ۱۹۰، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان برای پیگیری موضوع به محل مورد نظر مراجعه کردند و با توجه به تایید فساد مرغ و پاچین‌های مزه‌دار شده توسط کارشناس دامپزشکی، ضمن تحویل مرغ‌های تاریخ گذشته به ادارهٔ دامپزشکی، دستور قضایی اخذ و محل پلمب شد.

رییس مرکز بهداشت تربت حیدریه ،ضمن توصیه به متصدیان واحدهای عرضهٔ مواد غذایی به رعایت مقررات بهداشتی، تصریح کرد: با متخلفانی که سلامت جامعه و شهروندان را به خطر اندازند برخوردی سخت و قاطع خواهیم داشت.

وی بیان کرد: به شهروندان توصیه می‌کنیم قبل از خرید هر محصولی، به وجود مجوزهای بهداشتی، تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنند و در صورت مشاهدهٔ تخلف بهداشتی، مراتب را با سامانهٔ ۱۹۰ درمیان بگذارند.

 

نظر شما
ادامه