کد خبر: ۸۱۷۰۳
تعداد نظرات: ۴ نظر

حکیم مهر: نشریه «دامپزشکی ایران» دانشگاه شهید چمران اهواز، موفق به کسب رتبه 2Q  از موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، نشریه دامپزشکی ایران که در دانشکده دامپزشکی منتشر می‌شود، فصل‌نامه‌ای علمی پژوهشی با دسترسی آزاد است. این نشریه دو شماره در سال را به انتشار مقالات فارسی با چکیده انگلیسی و دو شماره را به انتشار مقالات انگلیسی با چکیده فارسی اختصاص می‌دهد.

هدف این نشریه ایجاد عرصه‌ای برای تبادل افکار و اطلاعات و اطلاع‌رسانی و نشر تازه‌ترین نتایج پژوهش‌های انجام شده در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در همه موضوعات مربوط به دامپزشکی از جمله آناتومی، فیزیولوژی، بیوشیمی، فارماکولوژی، باکتریولوژی، ویروسی، ایمونولوژی، زیست‌شناسی مولکولی، آسیب‌شناسی، انگل‌شناسی، بیماری‌های عفونی، کلینیکال پاتولوژی، علوم بالینی، آسیب‌شناسی بالینی، طیور، شیلات، جراحی، اپیدمیولوژی، بهداشت و مواد ‌غذایی و... است.

«دکتر منصور میاحی»، مدیر مسئول و «دکتر محمدرحیم حاجیکلائی»، سردبیر این نشریه هستند.

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آرش امیدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
0
4
با سلام و احترام،
خدمت استاد گرانقدر جناب آقای دکتر حاجی حاجیکلایی و جناب آقای دکتر میاحی و کلیه دست اندرکاران محترم مجله دامپزشکی اهواز عرض تبریک و خدا قوت دارم، انشالله سلامت و پاینده باشند، امیدی
کیماسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
0
4
با سلام و عرض خدا قوت خدمت اساتید محترم دانشکده دامپزشکی شهید چمران اهواز
تبریک میگم
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۰
1
0
سکویی شده برای ارتقا اساتید، کی به کیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
1
0
isc فاقد اعتبار بین المللی است بهتر است نمایه بین المللی گردد
نظر شما
ادامه