کد خبر: ۸۱۷۹۶
تعداد نظرات: ۲ نظر

حکیم مهر: «دکتر احمدی» مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره اینکه به منظور نظارت بیشتر و فراگیرتر بر مصرف و یا نگهداری فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سردخانه و بخش‌های تهیۀ غذای مراکز مختلف خدماتی، تولیدی و یا صنعتی، لازم است ناظرین بهداشتی دامپزشکی در این مراکز فعالیت نمایند، گفت: در راستای اجرای قوانین مربوطه سازمان دامپزشکی کشور و به منظور نظارت بهداشتی با خط سیر از مزرعه تا سفره در خصوص فراورده‌های خام دامی و با تشخیص کمیته سلامت دامپزشکی استان، در مواردی لازم است ناظرین بهداشتی مقیم در مراکز خدماتی و تولیدی مستقر شوند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، دکتر احمدی با یادآوری این نکته که با استقرار دستیار مسئول فنی بهداشتی در این مراکز گام مهمی در حوزه نظارت بهداشتی دامپزشکی و تأمین سلامت و امنیت غذائی کارکنان برداشته می شود گفت: لازم است در این خصوص از همکاری فرماندار محترم شهرستان، رئیس محترم دادگستری شهرستان و مجموعه مدیریتی پالایشگاه گاز استان بخصوص آقای دکتر نوریان مدیر عامل محترم این مجموعه ارزشمند قدردانی نمایم.

لازم به ذکر است در این مراسم «حجت‌الاسلام صادقی» مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان، «دکتر ابراهیم‌پور» رئیس اداره نظارت، «مهندس پورمنصور» رئیس اداره روابط عمومی، «مهندس سالاری‌فر» کارشناس اداره نظارت، «دکتر خانی» رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چوار و جمعی از همکاران پالایشگاه گاز استان حضور داشتند.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
0
5
بالاخره یکی تو دامپزشکی آخر عاقبت به خیر شد.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
0
1
باید ۴ ماه صبرکرد سپس دید....
نظر شما
ادامه