کد خبر: ۸۱۸۶۶
تعداد نظرات: ۳ نظر

حکیم مهر: در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات گوشت مرغ، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان دامپزشکی کشور و انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ ایران امضا شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات گوشت مرغ، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان دامپزشکی کشور به نمایندگی «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» و انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ ایران به نمایندگی «غلامعلی فاروغی» امضا شد.

بنابراین گزارش این همکاری با هدف نظارت بهداشتی بر حلقه‌های مختلف تولید یکپارچه گوشت مرغ، تسهیل تولید محصولات ایمن و صادراتی، و اجرای استاندارهای بین‌المللی مانند HACCP، GMP و GHP صورت گرفته است.

از اهداف اصلی این تفاهم‌نامه می‌توان به رعایت قوانین جاری کشور، ایجاد وحدت رویه در امور اجرایی، توسعه صادرات پایدار، و به‌روزرسانی برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و... اشاره کرد.

بر اساس یکی از مفاد این تفاهم نامه طرفین متعهد شدند با استفاده از تمامی امکانات موجود، شرایط لازم برای صدور پروانه‌های بهداشتی و افزایش تولید محصولات کیفی منطبق با استانداردهای جهانی را فراهم کنند. 

 

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
1
3
اقا معیشت چیه شد ؟؟؟؟
دکتر در سفرها وقت تلف کرده است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
معیشت رو هم چراغ خاموش پیکرند
بنده خدا داره سازمان رو در حوزه فنی احیا میکند اما برخی کوته بینان و حسودان به هر بهانه ای..‌
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
1
1
زنجیره ها هیچ چیزی متعهد نمی شوند. اگر هم تعهد دهند ، الزام اور نیست.
اما بهتره یک نگاهی به تعهدات سازمان شود
نگرانم که ضوابط یا قوانین را دور بزنند
نظر شما
ادامه