کد خبر: ۸۱۹۴۷
تعداد نظرات: ۲ نظر

حکیم مهر: تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشکده دانشجویی بین‌رشته‌ای دامپزشکی دانشگاه شهرکرد و انجمن علمی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در راستای توسعه و ارتقای سطح علمی، پژوهشی و آموزشی منعقد شد این تفاهم‌نامه به همت و تلاش‌های امیرحسین رضازاده شیرازی، رئیس انجمن علمی دامپزشکی این واحد دانشگاهی به نتیجه رسید.

به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، تفاهم‌نامه همکاری مشترک در واقع گام مهمی در ایجاد هم‌افزایی علمی و پژوهشی بین این دو مرکز علمی دولتی وآزاد اسلامی کشور محسوب می‌شود و زمینه‌ساز پژوهش‌های بین‌رشته‌ای و تبادل دانش و تجربه در دو حوزه دامپزشکی و علوم پزشکی خواهد بود که می‌تواند به تقویت زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی در کشور کمک کند.

این تفاهم‌نامه به‌ویژه با توجه به چالش‌های علمی و پژوهشی کنونی در حوزه‌های مختلف پزشکی و دامپزشکی، نقطه عطفی در تلاش‌های علمی و تحقیقاتی ایران خواهد بود.

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نادیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
0
3
الان این خبر چه جنبه علمی آموزشی داره؟ خیلی مهمه به نظر شما؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
0
1
کدام پژوهشکده؟ همچین ساختاری در دانشگاه شهرکرد وجود نداره که!
نظر شما
ادامه